Е-79 ОСТАВА ЗАТВОРЕН ПОНЕ ДО СРЕДАТА НА МАЙ

Публикувано на 24/04/2015 16:04
/ прегледи: 1 113
/ коментари: 6 / в Събития
вер. общ

Основните строителни работи на пътен възел Долна Вереница, заради които е затворен главния път Е-79 няма да приключат до 30 април. Най-оптимистичния срок за изграждането на участъка и насипването му с чакъл е средата на месец май, казаха от фирмата, която изгражда пътя.
Въпреки, че няма официално писмо, с което агенция „пътища” да потвърждава поредното удължаване на срока, обективно той не може да бъде спазен. На участъка вече е концентрирана много техника, работи се на три смени, но това не гарантира спазването на първоначално обявената дата 30 април. Т. е. всичко е в ръцете на строителите. А ние само ще чакаме.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Krisi Simeonova

    Казах ви,не се надявайте ,хора! Пътувайте си по черното пътче,чупете си колите,и пазете ръцете си за ръкопляскане-може пък наесен за изборите може нещо и да стане ! Въпреки,че г-н областният управител беше категоричен за срока…Нямало да се удължава….ама друг път…..Да,тази вечер преминах и видях-действително има много техника…е,и…какво??????Ако недай си боже,по тесния горски път не могат да се разминат две коли,особено на едно място….пътуващата към обекта ще се преобърне ,та чак долу….Не ми се мисли,но бих искала по два пъти на ден отговорните хора да минават този път…..Със собствените си коли……и да си плащат сами ремонтите…..

  2. Евгени Вълка

    Ако някой си спомня, когато се определяше срока за 30-ти март, казах ЮНИ месец! Ако някой помни. Бях ходил на обекта от любопитство и понеже една от професиите ми е такава, го казах. И на четирите виадукта строителството е действително голямо. А завършването на целия път – Декември! Може и да прескочи, зависи и от времето!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ