ОБЛАСТНИЯТ ПРОТИВ НОВ СРОК ЗА ОБХОДНИЯ ПЪТ

Публикувано на 14/04/2015 14:02
/ прегледи: 1 573
/ коментари: 3 / в Събития
М - Д. В.

Областният управител Ивайло Петров остро възрази срещу искането на строителите на обходния път на Монтана за поредно удължаване на срока. „Крайният срок за изграждане на пътен възел Долна Вереница е 30 април и няма да приема искането срокът да стане 15 май”, заяви Петров. Той вече е пратил становището си в А”Пътна инфраструктура”, в сряда шефът на агенцията Л. Лазаров е извикал на разговор изпълнителите от обединение „Обходен път Монтана”, с водеща фирма „Трейс груп”. Проверка на място, която областният и шефът на КАТ направили показала, че на обекта край Д. Вереница не се работи. Указателните табели и пътните знаци, които трябва да насочват шофьорите по обходни маршрути били доста нестабилни и заплашвали да паднат върху платното при всеки по-силен порив на вятъра. „Два пъти отлагахме срока за изпълнение, сега строителите нямат основание да искат това”, категорични са от областната управа. Срещу това са и хората в трите най-засегнати села – Долна Вереница, Горна Вереница и Винище.
„Положението при нас е нетърпимо. Във Видин не спират ТИР-овете. Те идват в селото. Стигат до затворения участък, въртят и се връщат. Хората са ядосани, всички улици в селото вече са изровени. А на шосето не се работи. Ще търпим до 30 април после ще има и протести, казват хората от Вереница.

таб

Share Button

Коментари в сайта

  1. Krisi Simeonova

    БРАВО Г-Н ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ !!!! ТАКА ЩЕ ВИ ЦЕНЯТ ХОРАТА,АКО СТОИТЕ ЗАД ГЪРБА ИМ !!!!БРАВО И НА КМЕТА,ЗА НЕПРИЕМАНЕТО НА ЗЛЕ АСФАЛТИРАНИТЕ УЛИЦИ !!!! УЖАС Е ДА ПЪТУВАШ НАТАТЪК,КЪДЕТО ДАЖЕ И НЕ СПОМЕНАВАТЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ СЕЛА !!!! А ДАНО,АМА НАДАЛИ….АКО СМЕ ЖИВИ ,ЩЕ ВИДИМ…..ЗА СЕБЕ СИ ЗНАМ,ЧЕ ТОЗИ СРОК НЯМА ДА СЕ СПАЗИ……ДОРИ И 15 МАЙ НЯМА ДА СЕ СПАЗИ……хАЙДЕ ДА ВИ ВИДИМ! ВИЕ СТЕ НА ХОД !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ