ЗАТВАРЯТ Е-79 ОТ 1 ДО 30 АПРИЛ

Публикувано на 24/03/2015 14:02
/ прегледи: 3 746
/ коментари: 8 / в Събития
обх

В понеделник строителите затварят напълно главен път Е-79 край  с.  Долна Вереница. Преминаването там  ще е невъзможно за всички видове автомобили от 1 до 30 април  До тогава отсечката трябва да бъде изградена и трасирана с чакъл. „Имаме гаранцията на фирмата, която изгражда пътя ,че от началото на май оттам ще могат да преминават леки автомобили”, каза кметът на с. Долна Вереница Ивайло Никитиев. През целия месец април достъп до селата Долна и Горна Вереница и Винище ще има само по обходни трасета. Това разстоянието от 7 км, колкото е до Д. Вереница става близо 50 км. По обиколни пътища ще стигат до селата и линейки, пожарни и други специализирани автомобили. В трите села живеят постоянно около 700 души. Около 200 работещи в цехове, предриятия и учреждения на тяхна територия пътуват ежедневно. Близо 100 км изминават на ден и общо 54 деца от Винище, Долна и Горна Вереница за да отидат на училище или детска градина.

 сн. кметовете с. Долна Вереница, Г. Верениац и Винище

Share Button

Коментари в сайта

  1. Krisi Simeonova

    Боже,е не престанахте да правите хората на тъпи….Защо 3 села ,бе,господа и дами?????Ами нали и Смоляновци и Горно белотинци и…..всички за натам минават по тази отсечка….И как да ви вярваме?Нали писахте,че фирмата ще направи алтернативен път,после го отрекохте…….И доколкото си спомням,имаше друг срок,който щише да бъде спазен,ако позволят атмосферните условия…..Абе,каквото и да пишем,каквото и да правим – все е в наш ущърб….

  2. Krisi Simeonova

    Ама наистина се вбесих…Защо е изтрит и моят коментар…писах интересни неща за хората,но явно за други хора не е бил лицеприятен….е няма да се сърдите,вие "Монтана новини"ако спрем да пишем…..Вината ще е ваша….Нали сайта не носи отговорност за публикациите,ние го разбираме,че всеки може да си каже мнението…е,май неможе…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ