ПОСЛЕДНО ОТ избори

ПЕНКА ПЕНКОВА: МОЯТ УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е УСПЕХ ЗА ВСЕКИ ОТ ВАС

Публикувано на 30/03/2021 10:10
/ прегледи: 85

В парламента ще търся решение на проблема на всеки човек от региона, записвам си и ще отговоря лично!

Срещнах се с много и различни по възраст, етнос, социален статус хора. Получавах много пролетни цветя, емоции, усмивки, признание.

Благодаря ви, скъпи съграждани, приятели, за сърдечността и топлината, с които ме посрещахте през тези дни на кампанията.

Благодаря ви за поръченията и за доверието в мен, че мога да продължавам да бъда полезна за своя град  и региона като споделям опита си, като заедно с екипа ми търсим и намираме решения за по-добър живот на всеки.

Вашите добри думи към мен са моята най-голяма мотивация за успех в тези избори.

Този успех обещавам да споделя с вас, с грижа и внимание към всеки!

Първи приоритет за нас в парламента ще е решаването на проблемите на хората от региона. Вслушахме се какво ни каза всеки отделен човек,   записвахме си всеки проблем и мнение. Поемам отговорността да търся решение и да отговоря лично и от трибуната на Народното събрание на всеки, с когото съм разговаряла.

Създаването на условия за по-добър живот на всеки гражданин минава през създаването на държава с правила, повече справедливост, равен шанс за развитие на отделния човек и растеж на регионите и повече социална подкрепа.

Ние в листата с номер 21 за Монтана сме получавали неведнъж доверие на избори за местната власт. Всички сме местни хора, доказали се и уважавани в професиите си и като управленци на общинско ниво. Парламентът не е място за самодейност. Ние имаме опита и знаем как, подчерта г-жа Пенкова.

С номер 21 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Д-Р И. ТИМЧЕВ: ЗА ДОСТЪПНО И КАЧЕСТВЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

Публикувано на 29/03/2021 10:10
/ прегледи: 114

Д-р Илиян Тимчев е роден в Берковица. Завършил е медицина в Плевен, специалност „Спешна медицина“. Лекар в хирургичното отделение на МБАЛ в Берковица. В периода 2013-2017г., председател на Общинския съвет и на БСП Берковица. Бил е и заместник – председател на Областния съвет на БСП Монтана. Три мандата общински съветник в местния минипарламент в родния му град. Народен представител в 42-ро НС, 44-то НС. През 2020г. е доброволец в отделенията за лечение на Ковид-19 в  Свищов и Берковица.  
Прочети повече тук