ЗА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ БСП ЗАЛАГА НА ЖЕНИ

Публикувано на 03/08/2015 17:05
/ прегледи: 1 143
/ в Общество, Събития
ЗАМРАЗИХА БСП-ЧЛЕНСТВОТО  НА ЧЕТИРИМА ОТ МОНТАНА

Социалистите в региона залагат на жени в предстоящите местни избори. В три от общините, сред тях и Монтана кандидатите им са амбициозни дами.

Кандидатурата на Камелия Трифонова  за кмет на Монтана вече е обединила шест леви социалдемократически и комунистически структура в коалиция ”БСП лява промяна за Монтана”. Ясни  са и  кандидатите за кметове в 12  села на общината – Петър Николов – Безденица, Румен Михайлов – Винище, Юлия Антова – с. Г. Белотници, Ани Велкова – Г. Церовене, Ивайло Григоров – Г. Вереница, Любомир Ангелов – Д. Рикса, Петър Иванов – Д-р Йосифово, Иван Атанасов  – Стубел, Трифон Миланов – Ст. буче, Огнян Господинов – Сумер, Будьони Петков – Славотин, Веселка Василева – Липен. Номинациите за останалите 9 села ще бъдат направени  през септември.

„Време е за промяна”- това е посланието към избирателите на БСП.  Смяна на подхода: по- малко показност повече ефективност; повече грижа за крайните квартали и образование, работа и развитие на младите тук. Това е визията на левицата за ефективно управление на Монтана. Един от аргументите им: 15 години населението в общината е намаляло с 11 000 души.

Аля Яничкова- кандидат за кмет на Вършец ще работи за голяма промяна: „Общината да престане да работи като частна фирма, която работи за малки интереси. Искам нашата община да е социална”, подчертава Яничкова.

В Брусарци в битката за кмет влиза Бойка Христова, в момента кмет на с. Смирненски.

В Лом БСП издига Владимир Теофилов, бивш зам. областен управител, в Медковец за седми път за кметски избори се стяга Венцислав Куткудейски.  Според него, никой не може да успее, ако няма добра дружина, добър екип. Обобщава опита си в рима:

Труден занаят е добротата, труден занаят.

Ако нямаш огънче в душата – откажи се брат!

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ