Г. ПЪРВАНОВ НЕ БИ ОТКАЗАЛ ВТОРИ МАНДАТ КАТО ЛИДЕР НА АБВ

Публикувано на 30/03/2015 17:05
/ прегледи: 244
/ в Събития
novini-montana

Важна е политиката, как вървим напред. И какви ще са номинациите”, каза Г. Първанов в отговор на въпроса ще приеме ли втори мандат като лидер на АБВ. И допълни, че може да предскаже, кой ще е предложеният нов лидер. 1100 членове на партията в област Монтана вече са го номинирали за поста.
„На моменти аз съм по – остър и по-критичен към управлението отколкото АБВ , защото някой трябва да бъде говорител на настроенията на хората. Не бива да се притесняваме, че сме по-малкия партньор в управлението, защото силата на партньорството не е само електоралната подкрепа, а това кой какви идеи и какъв принос има за управлението. Приносът на АБВ е осезателен.Никой друг не предлага толкова сериозни пакети за реформи не само в пенсионната система, но и в други сфери на социалната политика.
Първото изпитание на коалицията ще е как ГЕРБ и останалите партии ще приемат промените предложени от Ивайло Калфин. Ако бъдат посрещнати на нож, това ще покаже, че нещата не стоят на здрава основа.” Това каза пред журналисти в Монтана Георги Първанов.
Той участва в първата областна учредителна конерениця на АБВ – Монтана. В дневната зала на Младежкия дом се събраха делегати от 9 общини , в които вече има структури на АБВ.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ