БСП С ШИРОКА КОАЛИЦИЯ ЗА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ

Публикувано на 17/06/2015 14:02
/ прегледи: 1 175
/ в Общество, Събития
IMG_20140321_135947

Широка лява коалиция ще прави за предстоящите местни избори БСП – Монтана. Освен традиционните партньори, които са част от БСП – лява България, общинското ръководство преговаря и с други партии и организации. „Търсим партньори и сред комунистическите и сред по-умерените леви структури”, каза Камелия Трифонова, председател на общ. ръководство на партията.
Целта е да не се разпиляват гласовете в лявото пространство, както е станало на последните местни избори, допълни Св. Николов.
С пълна съветническа листа и кандидат-кметове във всички 11 общини и населени места с над 100 жители в област Монтана ще участват във вота социалистите. Имената на кандидатите за кметове ще станат ясни през юли. Отсега се знае, че един от емблематичните червени кметове Венцислав Куткудейски ще опита да вземе 6-ти мандат в община Медковец.
Акцент на предстоящата кампания ще са младите. „Разчитаме, че с техните идеи, критики и предложения ще направим не само добра програма, но и ще върнем енергията на общината.”заяви Ст. Прашанов. Той и още млади социалисти вече са създали в социалната мрежа страница „Гласът на младите в Монтана”. С нея ще търсят съмишленици и партньори.
850 са членовете на БСП в община Монтана, ежеседмично в ръководството постъпвали заявления от кандидати да влязат в БСП, уверяват от ръководството

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ