ЗЛ. ЖИВКОВ: ИЗПЪЛНИХМЕ ПРОЕКТИ ЗА 121 МЛН ЛВ,

Публикувано на 01/10/2019 16:04
/ прегледи: 929
/ в избори 2019
1-1

Повече от 600 граждани дойдоха в театъра в Монтана, за да подкрепят  кандидатурата на Златко Живков за шести кметски мандат, кандидат съветническата листа и кандидатите за кметове на села от коалиция СДС /ГЕРБ, БНД,ВМРО-БНД и ЗНС/.

„Монтана е преобразена благодарение на всички вас, заяви Живков. Това е факт благодарение на вярата и желанието да създадем по-добри условия в това райско кътче на България. През последните четири години общината е усвоила 121 милиона лева по европейски програми. Имаме нов православен храм „Свети Дух”. Обновени са парковете, най-големите училища, детските  градини и 150 улици. Грижата за децата в риск, хората с увреждания и самотните възрастни хора, е наш основен приоритет.  Осигуряваме  21 социални услуги”, заяви Живков. Той призова всички присъстващи за твърда и категорична подкрепа на 27 октомври с 68 номер в бюлетината, заради десетките проекти, които ще бъдат реализирани в следващите 4 години. Той  подчерта и  изключителната важност на подкрепата за кандидат съветническата листа, защото „здравата работа може да бъде успешна само с екип от интелигентни и работливи хора, включени в листата.

Във видеообъръщение  вродепутатът Ева Майдел подчерта  голямата заслуга на кмета Живков за привличането на европейски инвестиции в  Монтана и превръщането й в лидер по този показател в страната.

„Коалицията между ГЕРБ и СДС доказа, че може да бъде работеща на евро изборите и съм убеден, че с един такъв кандидат за кмет Живков и сериозната листа от експерти можем да постигнем най-добрият резултат в страната”, заяви народния представител от ГЕРБ Дилян Димитров.

Обръщение към предизборното събрание направиха доц.  Борислав Великов, председателят на СДС Румен Христов, заместник-председател на ЗНС Явор Хайтов.

„Във вените на Златко Живков тече кръв на водач”, заяви почетният гражданин на Монтана проф. д-р  Иван Гаврилов и допълни, че думите на големия българин Евлоги Георгиев : ”Само мисълта, че мога да участвам във възобновяване на величието на моето Отечество ме прави спокоен да умра” са напълно валидни за Живков, който приема Монтана като своя кауза.

Още двама почетни граждани на Монтана застанаха на трибуната за да дадат своята подкрепа за неговата кандидатура – световната рекордьорка Йорданка Благоева и  певицата  Нели Рангелова.

На сцената състезателките от баскетболния отбор на Монтана  връчиха на Живков суперкупата на страната, която спечелиха преди дни.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ