ЛИЛЯНА ПАВЛОВА :ОБНАДЕЖДЕНА СЪМ ЗА СЕВЕРОЗАПАДА

Публикувано на 15/05/2019 8:08
/ прегледи: 452
/ коментари: 1 / в избори 2019, Общество, Събития
049 (1)

Обнадеждена съм за Северозапада след срещите ми с млади хора тук, от разкриването на нови предприятия, от желанието на хората да работят и развиват региона. Това каза на предизборна среща  в Монтана четвъртата в листата на ГЕРБ и СДС за евровота  Лиляна Павлова. Повече от 600 души от цялата област аплодираха кандидатите за евродепутати и ръководители на ГЕРБ и СДС.

Ивелина Василева припомни, че  в отбора на ГЕРБ са опитни и знаещи хора. „Задачата ни в европарламента ще е да докажем, че няма втора ръка държави, нито втора ръка хора, няма двойни стандарти. Да работим за достигане на средно европейските доходи в България”, заяви тя.

Офталмологът д-р С. Ралчовски от Враца сподели, че включването му в листата на ГЕРБ и СДС още веднъж подчертава, колко важен е Северозападът за ГЕРБ и лично за премиера Бойко Борисов.

„Тези евродепутати ще гарантират развитието на страната по европейски път. Благодаря за подкрепата сигурен съм , че на 26 май ние ще извоюваме 12-тата поредна победа на ГЕРБ и СДС”, заяви Дилян Димитров, регионален координатор и народен представител от ГЕРБ.

Народният представител  Спас Гърневски рецитира свое стихотворение от сцената и предупреди „че изборите на 26 май ще са сериозна битка”. Той  разказа и за семейството си,  което станало „ по-слънчево и ведро”  след като си взели снаха от Северозапада.

Кметове на общини от ГЕРБ от региона  излязоха на сцената в края на деловата част на срещата. Като коалиционни партньори от СДС сред тях бяха и кметът на Монтана Златко Живков, зам. кметът Станислав Станоев и председателят на Общинския съвет инж. Иво Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Veli

    Нека някой, ако може, да изброи 10 големи проекта реализирани тук, защото аз мога да изброя 20 големи герберски лъжи през това време! Само кухи фрази и неистини са изречени на тази сбирка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ