СТАНИШЕВ В ЛОМ:ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА РАБОТЯ ЗА РЕГИОНА

Публикувано на 19/05/2019 16:04
/ прегледи: 223
/ коментари: 2 / в избори 2019, Събития
novini-montana

„Аз няма да ви агитирам. Тук няма нужда да обяснявам, че най-големия ни проблем са ниските доходи. 42 % от българите са с доходи под прага на бедността или живеят в лишения Нуждаем се от незабавно повишаване  на заплатите на пенсиите. И това не е благотворителност, това не е милосърдие.защото  емиграцията  заради бедност е най-голямата спирачка за развитието на България.”Това каза на предизборна среща в Лом президентът на ПЕС и кандидат за евродепутат от БСП  Сергей Станишев. Пред входа на читалището  го посрещнаха  духова музика, развято  червено знаме  и десетки членове и симпатизанти на БСП от цялата област.В словото си  Станишев подчерта, че единствената партия , която е водила последователна политика  за  увеличаване на доходите е БСП. „В моя мандат бяха увеличени и пенсиите и заплатите. И това е икономическа политика.Това е крайно необходимо в най-бедната страна на Европа, без това няма перспектива. Без това ще продължи обезлюдяването – това, което виждаме в Лом, в Северозападна България , в цялата страна. Да,България наистина е рай – с природните си дадености, с хората. Но раят не се дава свише. Той е ръкотворен. Няма ли ги хората, няма ли икономическо развитие – няма перспектива за нацията. А нали всички искаме тук да растат децата ни, да се грижим за нашите родители. В нашия мандат в област Монтана са инвестирани над 200 млн лв.  Това е мисията на БСП – да сложим край на мизерията, да дадем на хората реални   шансове за достоен живот”. каза още ораторът. И призова всички да излязат да гласуват, да извоюват победата, която ще е първата стъпка към промяна. Изборите за европарламент ще покажат дали ГЕРБ ще продължи да управлява, допълни той. И предупреди, че ГЕРБ работят за ниска изборна активност.

Той  благодари за топлото посрещане и сподели, че има и лична причина да се радва, че е в града. „Корените на моята тъща са от Лом и като пътувах тази сутрин разговарях по телефона  с нея.  Тя ме помоли да поздравя всички нейни приятели и познати”, разказа пред множеството  Станишев, който получи няколко снимки и книга, която „ ще е прекрасен спомен за  семейството”,

 

Купуването и продавенето на гласове е пресътпление.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Talasin

    То от неговата досегашна „работа“ там, вече са „прецъфтели и вързали“!

  2. barni

    ЛЕБ ДА НЕМАТ ТИЯ ГДЕТО ГО ГЛЕДАТ С УМИЛЕНИЕ! ТРИ ДОЛАРА ДА ИМ СТАНЕ ПЕНЦИЯТА! ПА ТОА И ОНА ЛЕНЧЕТО ДА СА МИЛИОНЕРИ ДАКО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ