ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ ОТНОВО Е ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ

Публикувано на 04/08/2022 15:03
/ прегледи: 2 702
/ в Общество, Събития
Vanina_Vecina_001

Валери Димитров е назначен за областен управител на област Монтана. Димитров е магистър по специалността „Национална полиция“ от ВВОУ „Васил Левски“ – Велико Търново. От 1993 г. до 2015 г. е работил в системата на МВР, като е заемал различни длъжности, включително и директор на Областната дирекция на МВР – Монтана. Бил е областен управител на Област Монтана в периода май 2021 г. – януари 2022 г. С решение от днес служебното правителство смени 25 областни управители в страната.

Огнян Михайлов е назначен за областен управител на област Видин. На същия пост е бил през 2017 г. и 2021 г. Михайлов е дългогодишен служител на МВР, като преминава през всички нива на професионално развитие до директор на РДВР, ОДП и ОДМВР-Видин.

Длъжността областен управител на област Враца ще изпълнява Георги Митов.  Притежава магистърска степен „Финанси“ от Великотърновския университет. Завършил е   курс за  „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ в Академията на МВР в София. Дълги години работи в системата на МВР, като през 2012 г. е назначен за началник сектор „Криминална полиция“ в РУ на МВР – Враца, а от 2015 до 2019 г. е началник РУ на МВР  във Враца. От 2019 г. до момента се занимава с организация и управление на строителство в частния сектор.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ