КАЧВАТ ТУРИСТИТЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕЛОСИПЕДИ

Публикувано на 14/10/2019 14:02
/ прегледи: 516
/ коментари: 2 / в избори 2019
1-1

Кандидатът  за шести кметски  мандат  Златко Живков участва в туристическа обиколка с електрически планински велосипеди. Маршрутът, който агенцията за регионално развитие бизнес център 2000 – Монтана предлага , започва от парк Монтанензим през  продължава през  Слънчевата градина, Живовския квартал, стига до телевизионната кула, преминава по билото на Фердинандски рид и покрай античната крепост отново се спуска в града. Това е едно от трите трасета за велосипедисти, разработени по проект за трансгранично сътрудничество България – Румъния,  „Съвместно приключение по планинските пътеки“. Другите две трасета  са в околностите на Белоградчик, област Видин и в румънската област Мехединци.

Маршрутът е интересен  и е  начин младите  да спортуват и изпитат положителни емоции, заяви Живков. Той е убеден, че електрическите велосипеди са едно от най-модерните средства за придвижване, които не увреждат околната среда.

Община Монтана вече осигури 10  електрически велосипеда за контрольорите от предприятие „Чистота“.

50 от велосипедите, купени по проекта  ще бъдат разпределени в планински хижи и хотели на територията на област Монтана.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. kiki

    дано тия туристи не ги изядат глтниците бездомни кчета които са навсякъде из байра над Монтана

  2. Цвети Юли

    „Той е убеден, че електрическите велосипеди са едно от най-модерните средства за придвижване, които не увреждат околната среда.“…… че обикновенните велосипеди как увреждат околната среда, ако не е тайна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ