С НОМЕР 68 ЗЛ. ЖИВКОВ ОЧАКВА ПОБЕДА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ

Публикувано на 01/10/2023 12:12
/ прегледи: 537
/ в избори
DSC_0008 (1)

местни избори 2023 //      С номер 68 в бюлетината Златко Живков очаква победа на изборите в Монтана, той е издигнат от местната коалиция СДС/ГЕРБ,БНД, ВМРО-БНД, ЗНС/

„Докато имам доверието Ви ще продължавам да работя за доброто на Монтана. Това е мой дълг“, заяви Златко Живков в първия ден на кампанията си за 7 мандат. Официалното й откриване събра  над 600 души в драматичен театър „Драгомир Асенов“.  Събитието започна  изпълнение на ансамбъл „Българе“.

Пръв пред избирателите застана досегашният председател на Общинския съвет Иво Иванов. „Близо 25 години работя рамо до рамо с нашия кмет Златко Живков. През този период  Монтана се промени до неузнаваемост, но  „има недовършени толкова добри неща“. Затова отново  заставаме пред Вас за да поискаме Вашето доверие.”

„От 1999 година насам работим за това местната власт да бъде стабилна, да осигурява възможност за добър живот на хората тук”, заяви Живков. И продължи „ Преди 24 години Монтана беше тъмна, с разрушена икономика и блокирана от хора,  които не бяха взимали заплати с месеци.  Това беше основата, от която тръгнахме. Смея да твърдя, че днес общината има ново лице.  В нея работят 3200 малки и средни фирми. Големите ни предприятия има износ за 1 милиард лева.  Имаме чист, зелен и уреден град.

Предстои ни много работа, важни проекти, по които вече работим за следващия период. Твърдо съм убеден, че пътят по които вървим е правилният”.

Освен кандидат за кмет Живков е и водач на листата за общински съветници. Той  представи всеки един от останалите 32 кандидат-съветници, както и кандидат-кметовете на  коалицията за селата в община Монтана.   В три от селата Смоляновци, Благово и Вирове  изборният резултат е ясен, , защото няма други кандидати освен, издигнатите от СДС/ГЕРБ,БНД, ВМРО-БНД, ЗНС/. Нови кандидат-кметове издига коалицията в три села. В Габровница – Валя Методиева, в Долна Рикса – Галя Иванова и в Николово – Цеца Тодорова. В останалите в са регистрирани досегашните.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ