АТАНАС МАДЖАРСКИ: ЗА СИГУРЕН И СПОКОЕН ЖИВОТ

Публикувано на 21/03/2021 13:01
/ прегледи: 405
/ в избори
novini-montana

Атанас Маджарски, на 58 години, от гр. Вършец.Кандидат за народен преставител от 12 МИР- Монтана с листата на „ БСП за България”. 

Бакалавър по „Защита на националната сигурност“ от  Варненски свободен университет ,  магистър – „Национална сигурност“ от Университет по библиотекознание и информационни технологии в София.

 Работил  в  МВР, има  и собствен бизнес. От 2014 г. е управител на хотел в „Профилактика, рехабилитация и отдих“ ЕАД –  Вършец.

Член  на БСП от 2014 г. Втори мандат е  председател на общинската партийна организация във Вършец. Член на Националния съвет на БСП. Първи мандат общински съветник от  БСП в местния ОбС.

Моята кауза е да видя Вършец красив, уютен, развиващ се и модерен балнеоложки  курорт. Целта ми – развитие, просперитет и сигурност за хората от Северозападна България и област Монтана.

-Ефективно и своевременно здравеопазване;

– Развит туризъм, обезпечен с кадри, чрез разкриване на специалности и паралелки в средните училища в районите с балнео и спа туризъм;

– Превенция за ограничаване на битовата престъпност в селата и малките населени места; изграждане на национална система за   видеонаблюдение на пътищата и населените места; създаване на нови постови участъци на всеки три села за осигуряване на патрулна   дейност и незабавна реакция при кражба и престъпни посегателства; материално-техническо обезпечаване и справедливи възнаграждения   за полицейските служители; санкциониране на всяко нарушение на пътя и бърза реакция при всяко престъпление.

В  трудните времена, в които живеем, това ще ни гарантира нормалност и сигурност, спокойствие и безопасност! Вярвам, че е настъпил моментът да направим своя избор за промяна! Различен път на развитие и нов модел на управление за нашия   регион и страната ни. Бъдещето е в нашите ръце, умове, морал и съвест!

Моят и Вашият глас ще направят това възможно на 4 април 2021 г.!

Атанас Маджарски с преференция 105.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ