НИНОВА В МОНТАНА: ЯЗОВИР „ОГОСТА” Е МОЯ ЛИЧНА КАУЗА

Публикувано на 18/03/2023 10:10
/ прегледи: 385
/ в избори
Ninova_photo (1)

„Като моя лична кауза приемам яз. „Огоста” и ви призовавам, бъдете будни за това, което се опитват да правят с язовира. Да се инсталира върху язовира фотоволтаична система е изключително опасно за националната сигурност, за екологията, за жителите, за рибарите. Едно полезно нещо няма от това, което прави служебният кабинет. 9 работни места – това ще ви е ползата, а рисковете – огромни. Произведената тук електроенергия ще се изнася навън, а ние и вие ще плащаме скъпата. Гарантирам, че това ще го спрем, каквото и да ни коства”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред избиратели и симпатизанти в Монтана. На срещата бе и водачът на листата на „БСП за България” в Монтана – Стоян Мирчев, както и всички кандидати за народни представители от листата на социалистите в областта.

“Ние не ви предадохме и това, за което ни бяхте изпратили в парламента и в правителството, го отстоявахме докрай”, заяви К. Нинова Тя припомни постиженията на БСП в социалната политика, сред които  безплатни детски градини и ясли, безплатни учебници за децата до 12-ти клас, увеличение на майчинството и на детските надбавки, данъчна помощ в размер на 600 лв. за едно дете и 1200 лв. за две, увеличение на минималната работна заплата, увеличение на ваучерите за работещи от 80 на 200 лв., увеличение на пенсиите със средно 39%, замрaзяване на цените на тока през февруари 2022 г. и таван на цената на тока за фирмите. „За пръв път, откакто сме членове на ЕС, по време на управлението на БСП, ние станахме първи по индустриално производство”, допълни още Нинова.

Лидерът на БСП посочи, че грижата за младите и децата няма да спре дотук и БСП иска да осигурят безплатни лекарства за децата, а също и държавата да поема всички процедури на семействата с репродуктивни проблеми. Ангажимент на социалистическата партия ще бъде и  преизчисляване на пенсиите, както и отстояване ненамеса на България във войната, неутралитет, начало на дипломатически преговори и траен мир.

Основна грижа на БСП остава и борбата с инфлацията, високите цени и увеличаването на доходите на хората, категорична бе Корнелия Нинова

Продължава битката на БСП за децата и против  прокарване на джендър идеологията в българското общество. „Ние сме против въвеждането на пол, различен от момче и момиче. Ние искаме да запазим децата, грижата ни за тях се изразява в този референдум, който искаме да проведем”, обясни тя.

“Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината и ще получите грижа за всеки един от вас”, заключи Нинова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ