Г. МАРКОВ: ИРЕНА ДИМОВА Е МЛАД, НО ВЕЧЕ ОПИТЕН ПОЛИТИК

Публикувано на 29/03/2021 10:10
/ прегледи: 123
/ в избори
166856266_937946140308017_7850157047587664514_n

Бившият конституционен съдия и депутат в три мандата Георги Марков подкрепи водача на листата на ПП ГЕРБ и СДС в 12 МИР- Монтана Ирена Димова. Доверието между тях е голямо и той гальовно я нарича Ирен.

“ Освен 9 години като конституционен съдия бях и три мандата народен представител. Единият път бях във Великото народно събрание,  а после и в две обикновени, така че разбирам от политика и четири години бяхме колеги с Ирен в 44-то Народно събрание и съм много впечатлен, защото тя е млад,  но вече много опитен политик, изключително дисциплинирана и нещо, което е много важно е жена с харизма.  Не на последно място Ирен е с много задълбочени знания в областта на икономиката и финансите, нещо, което е твърде важно, защото след хуманитарната криза от Covid-19 ще дойде момента да се оправят икономическите последици. Аз съм пристрастен към Ирен, защото сме големи приятели, гостувал съм й в Монтана. Това беше една незабравима вечер при пълна зала. Представих книгата си

“ Феноменът Виктор Орбан „, затова си позволявам да кажа и апелирам към всички избиратели в област Монтана,  не просто да гласуват за ПП ГЕРБ, защото тя е партията направила завидни промени в България,  но и гласуват за Ирен, защото ще имате един достоен народен представител. Обичам Ирен и винаги с удоволствие бих дошъл отново в Монтана, този път да говорим не само за Виктор Орбан,  а за 30 години демокрация в България.  Успех на Ирен. Обичам я много „.  сподели Георги Марков.

Георги Марков е убеден в успеха на коалиция ГЕРБ- СДС.

Той смята, че няма нищо по- естествено от коалицията на ГЕРБ- СДС, защото това са десети юбилейни избори за обикновено Народно събрание след промените. Точно преди 30 години през 1991 година, когато Марков е в първите редици на СДС е постигната първата победа на “синята идея” и е нанесена първата загуба на представителите на “социалистическата идея”.

Тридесет години по-късно СДС не е същата партия, но е партията, която е показала най-много резултати на социалистите в България.

Правилният избор е ГЕРБ партията, която направи много за България и има тепърва още какво да направи. Георги Марков апелира да подкрепите водача на листата на коалиция ГЕРБ- СДС за област Монтана Ирена Димова.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ