НАПЛИВ ЗА МЯСТО В СЪВЕТНИЧЕСКИТЕ ЛИСТИ НА ГЕРБ

Публикувано на 13/07/2015 16:04
/ прегледи: 1 818
/ коментари: 3 / в Общество, Събития
GERB_04

Трима се борят за едно място в кандидат-съветническата листа на ГЕРБ в община Лом. Повече от 50-сет са предложените. Сред тях – настоящият кмет Иво Иванов, негови заместници, номинираният за кандидат-кмет д-р Пламен Цеков, педагози, инженери, лекари. Повече от 200 членове на ГЕРБ са гласували за кандидат- съветниците, каза народната представителка от ГЕРБ Десислава Атанасова. Първите 27 ще влязат в кандидатската листа.
Тази вечер общинската структура на ГЕРБ в Монтана ще определя кандидатите за общински съветници за предстоящите местни избори. Монтана е една от последните общини в региона, която провежда номинационно събрание. Само община Вършец все още не е обсъждала проекто-листата си. Събранието там е насрочено за 17 юли.
Кои ще са кандидатите за кметове на 11-те общини в региона ще стане ясно след седмица, когато в Монтана ще е зам. председателят на партията Цветан Цветанов.

/сн. архив НМ/

Share Button

Коментари в сайта

  1. Veli

    Дали от ГЕРБ ще предложат за кандидат-кмет на Лом досегашният „много успешен“ такъв? А за Монтана предлагам за такъв софиянецът Златко Тодоров!

  2. Veli

    Я, ама Монтана имала депутат(ка) от ГЕРБ?!? Нещо май не ѝ харесва да идва в региона? Но аз я разбирам, къде по-интересно е да се занимава с КТБ, отколкото с проблемите на хората тук! Тъжна и жалка история!

  3. Veli

    Между другото доста грозно се получи с този доклад за КТБ, добре че беше Цв. Василев да каже как стоят нещата, иначе едва ли от комисията щяха да ги кажат. Интересно е и друго–защо и как точно решиха Десислава Атанасова да се занимава с банкови дела, тя не беше ли министър на здравеопазването? „Нерде Ямбол, нерде Стамбул“ са казали хората!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ