„ЖИЗЕЛ” И „КРИД” С ПОЧЕТНА ЗНАЧКА НА ОБЩИНА МОНТАНА

Публикувано на 03/12/2019 14:02
/ прегледи: 4 644
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-20

Почетна значка на община Монтана за „принос в развитието на местната икономика“  получиха фирмите „Жизел” и „Крид”. Отличието им бе връчено на тържествения прием, който кметът Златко Живков организира по повод 128 години от обявяването на градския статут на Монтана.

С малки стъпки и големи усилия двете фирми близо 30 години развиват дейността си и вече са незаобиколим фактор в търговията на едро и дребно с хранителни стоки в района.

„Жизел” вече има три супермаркета в Монтана, пет в областта и склад на едро. Фирмата осигурява работа на 140 души, инвестициите  им в разширяване на дейността само през последната година са за над 1 млн лв.

„Крид” дистрибутира и доставя над 5 000 артикула в цяла Северозападна България. Търговските представители на фирмата посещават ежедневно над 400 търговски обекта. През последните години фирмата изгражда собствени магазини и утвърждава оригиналния си бранд. В осемте супермаркета  „Богат беден”  и логистичната база работят над 200 души.

Предстои изграждането в Монтана на нов хипермаркет с над 2 500 кв м търговска площ.

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Stil7yan

    Фирма която дава минимална заплата за 15 часа тежък труд и предлага стоки с изтекъл срок на годност, заслужава ли награда???
    Ако общината разчита на прекупвачи да вдигнат икономически разтеж в региона…..бог да пази!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ