КЛИНИКА ПО НЕФРОЛОГИЯ ОТВАРЯ ВРАТИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Публикувано на 30/06/2015 13:01
/ прегледи: 2 927
/ коментари: 6 / в Общество, Събития
клиника

Център по нефрология и диализа ще заработи в Монтана в началото на месец октомври. Строежът на клиниката, на мястото на някогашните басейни в парк „Огоста” вече е стартирал, днес той бе осветен.
„Влагаме 10 млн. лева, като бизнесмен зная, че сумата  не е голяма, но съм сигурен, че  ще е полезна и за привличане на други инвеститори тук”, заяви инвеститорът Сердар Ераслан.  2,5 млн. лева са разходите на  дружеството „Фърст диализис сървисиз България”.за центъра в Монтана досега. В новото здравно заведение  ще могат да се лекуват 160 пациенти, в среда, близка до курортната и чрез висококачествено немско оборудване – диализни машини и системи за дейонизиране на водата, каза изпълнителният директор на ФДС д-р Валери Цеков. Центърът ще отвори врати през октомври.

Share Button

Коментари в сайта

 1. Тодорова

  Нерде…нерде, в парк Огоста клиника? Въобще там парк ще има ли? И защо едва сега се разбира това нещо?

 2. Veli

  Май си е в манталитета на българина да мрънка! Ако не се прави нещо и не се инвестира-защо няма инвестиции, ако се направи нещо– ама защо се прави! Ако пътя има нужда от ремонта–защо не се асфалтира, ако се оправи пътя–ама много бързо карат, защо го оправиха?

 3. bat sali

  Е сега съдържателите на басейни на язовира ще си отдъхнат защото досега все имаше теоретична възможност този парк да се възкреси.

 4. zxr

  Не се надявайте клиниката е за богаташи,простосмъртните…..е те си знаят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ