14 000 ПРАЩАТ ЗЛАТКО ЖИВКОВ ОТНОВО НА ИЗБОРИ

Публикувано на 11/07/2015 18:06
/ прегледи: 3 477
/ коментари: 12 / в Общество, Събития
DSC07179

Златко Живков ще се кандидатира за пети кметски мандат. Той обяви това пред няколкостотин граждани на Монтана, дошли за пореден път на стартана предизборната му кампания. Тук бяха и лидерите на основните партии от реформаторския блок, както и шефът на националния предизборен  щаб на коалицията Найден Зеленогорски. „Най-сериозният аргумент, за да застана тук пред вас е вашата подкрепа“. 14 300 души са се включили в подписката за кандидатурата на Зл. Живков за пети кметски  мандат в Монтана. „Това е най-сериозната подкрепа, която съм получавал досега и затова сърдечно ви благодаря, каза в началото на словото си кметът.И изброи най-съществените постижения през годините.  25 ремонтирани сгради на училища, 97 обновени участъци от улици  само през последната година и половина, десетки изпълнени проекти. „Монтана е сред водещите общини в страната в процеса на деинституционализация, заедно със Варна и София е сред първите в страната с изградени и действащи Депо за твърди битови отпадъци със сепарираща инсталация.  Пречиствателна станция за отпадни води и изпълнен воден цикъл. „Подготвяме проект за близо 20 млн. лв. за ремонти, енергийно обновяване и саниране на 15 общински обекта”, подчерта Живков.  Проф д-р . Иван Гаврилов –  носител на  почетния  знак на община Монтана за изключителни заслуги в областта на медицината и заради значима дарителска дейност дари на Живков икона на Свети Иван Рилски. Това е втората икона, която професорът дарява  за новостроящия се храм „Свети Дух”. Имам  молба към вас, каза проф. Гаврилов, „работете така,че децата ни да се върнат тук”„Уникална способност, и уникално  постижение е 16 години да успяваш да не се уморяваш и да продължаваш да се променяш, заяви Радан Кънев. Разбира се, че ще подкрепим този кмет”, допълни той.„Мисля, че да си кмет е занаят и Златко е усъвършенствал добре този занаят, подчерта   Найден Зеленогорски..Успех от първи тур  пожела на кмета народния представител Борислав Великов.

„Това е златния избор за Монтана”, заяви колегата му Румен Христов.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

 1. Reni Todorova

  Pylni gluposti, dokato pla6ta na ciganite i im pravi ,,otstypki" v aptekite na syprugata si 6te go izbirat, a ot kyde namira pari da pla6ta li- ot comisionnite ot vsi4ki dalaveri deto vyrti

 2. Reni Todorova

  Pylni gluposti, dokato pla6ta na ciganite i im pravi ,,otstypki" v aptekite na syprugata si 6te go izbirat, a ot kyde namira pari da pla6ta li- ot comisionnite ot vsi4ki dalaveri deto vyrti

 3. Монти

  На стената в кабинета на управителя на Берг Монтана Фитинги има две удостоверения-за най-голям данъкоплатец и най-голям работодател !!!
  Опитайте се да отидете до тази фирма за да разберете какви условия предлага този кмет на инвеститорите !
  Пред новата сграда на БулАгро има 150-метрова локва,непроходима през повечето месеци на годината!

 4. Dipl Eng Kalin Kamenov

  Понеже много ви знаят устите на вас тримата и ня накой други, които ще коментират искам да ви покажа тези два линка.
  Това са официалните данни от двете секционни избирателни комисиии в кватрал Кошарник. или тъй наречения цигански квартал.

  http://results.cik.bg/tur1/protokoli_ko/1229/00056.html

  http://results.cik.bg/tur1/protokoli_ko/1229/00055.html

  От резулатите ясно си личи, кой е плащал.
  И преди да пишете глупостите си нека ви напомня Гербери, дрънкащи глупостите си, първо проверявайте фактите, а след това се опитвайте да лъжете и манипулирате хората… Да не ви припомням факта кой депутат тогава навремето беше влязал в секцията и не позволяваше да се затвори секция след края на изборния ден, като удряше с ръка по масата и държащ 150 лични карти да се запишат като гласували… Лице с инциали И.Ф…. Така че ходете се скрийте някъде…

 5. Ирена Първанова

  Чети ви хейтърските коментари и ме е срам.Лично съм гласувара за него всеки път и сега пак ще гласувам.Ако можете по- добре да управлявате такъв западнал район, моля кандидатирайте се . Писна ми от голословия и от това колко някой не е добър.Ами аланколу, като си толкова добър стани ти кмет или депутат

  1. райт

   И каво по точно е направил я да чуем?За 16 г от 1999г от 70000 град останхме 30000 от който повечето мангали?Къде му е икономиката за това време а?За това останахме най-бедния град не в БГ А целия ЕС.дА НЕ ГОВОРИМ КОЛКО ВИ ТОВАРИ С ВОДАТА ТЯ Е ЗЛАТНА 3 ЛВ КУБИК АКО НЕ ЗНАЕТЕ ТА ДА ИМА ДА ПЛАЩА НА НЯКАКВИ СИ РИТНИТОПКОВЦИ.ТОВА Е ВАШИЯ КМЕТ.

 6. Евгени Вълка

  ТИТИ ПАПАЗОВ,… левкар и противник! Но цитирам негово изказване: "И ето пак един пример, който съм давал – кмета на Монтана Златко Живков трябва да го питаме дали го е раждала майка или някой извънземен. Това е много важен въпрос – трябва да го питаме как се е родил, как е живял, как е възпитаван и защо той. Трябва да попитаме същото и кмета на Ботевград Георги Георгиев. Това са хора, които милеят и са с основата на издръжката на баскетболните клубове в градовете си. За съжаление обаче, тези хора са много по-малко от останалите, които не правят такова нещо. И аз питам защо тези хора обичат спорта, защо те могат да дават, а другите кметове не могат да дават. Аз искам да ми се обясни, защото това е въпрос само на добра воля. Издирвам акушерките, които са израждали Златко Живков и Георги Георгиев, за да обяснят как са се родили те. Златко Живков е кмет на Монтана, град от най-бедния регион. Добре, бе, той магьосник ли е? Или чисто и просто е човек, който обича спорта и е осъзнал социалния феномен на спорта. На хората в Монтана, без да се засягат, пожелавам успех на техните отбори, единственото занимание за тях е да отидат събота и неделя минимум на едно спортно събитие. Защото дори когато някой от трите им отбора гостува, друг ще бъде домакин. Това създава настроение у хората от Монтана и г-н Живков, когото са го родили извънземни, го е осъзнал. Другите, които ги е раждала майка българка, не са го осъзнали. Кметът на Ботевград Георги Георгиев е в основата на отбора, естествено и с голямата помощ на Цветан Луканов. Как може общината X да дава, а общината Y да не дава. Ето на този прост въпрос искам отговор. Нямаме отговор и трябва генерално решение. Казва се копи-пейст. Хората са го измислили. В Сърбия всяка община е задължена да дава 5% от бюджета си за спорт, може да е също и масов, не говорим само за професионален спорт, но се дава…."

 7. Методи Петков

  ""„Най-сериозният аргумент, за да застана тук пред вас е вашата подкрепа”. 14 300 души са се включили в подписката за кандидатурата на Зл. Живков за пети кметски мандат в Монтана."" Нима са останали толкова много гласоподаватели в Монтана. Публикувайте списъците на включилите се в подписката за да видим реална ли е. Кой, кога, къде и по чия инициатива е организирал тази подписка?

 8. Dipl Eng Kalin Kamenov

  Reni Todorova Г-це Тодорова. Първо се научете да пишете на Български език. След, което се научете да пишете без правописни грешки, защото имате поне 15 в две изречения. Когато се ограмотите, моля заповядайте да разговаряме. Дотогава, ако обичате не ме занимавайте с гпупостите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ