ДЪРЖАВАТА ДАВА 1 МЛН ЛВ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ НА СТАДИОН „ОГОСТА”

Публикувано на 01/03/2017 12:12
/ прегледи: 1 545
/ коментари: 5 / в Общество, Спорт, Събития
1-1

На днешното си заседание правителството отпусна 1 млн лева  за затревяване и осветление на стадион „Огоста” в Монтана. Средствата се вземат от бюджета на Министерството на младежта и спорта в параграф «капиталови разходи». Новата тревна покривка и осветление на стадиона  ще позволят на местния футболен отбор да играе домакинските си срещи  в Монтана. От началото на сезона, футболният отбор е принуден да ползва стадиона в Ловеч, който е  лицензиран от БФС.

Това е дългоочаквана хубава новина, каза кметът Златко Живков. Той припомни, че стадионът в Монтана е един от малкото спортни обекти  в страната, чиито ремонт държавата дълго време не финансира. След обновяването на  стадион „Огоста“ ще могат да се провеждат различни спортни състезания на национално и по-високо ниво.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Катарзис07

    Браво, поне в Б група ще гледаме мачове на осветление ..супер!

    1. Левски

      Като си прост и много такива като тебе,гледай в цепките на кмета и гледай футбол на осветление ,а като се прибереш след мача утрепан който си гледал ще си ядеш макарите като хладилника ти е празен,е заради такива малумници като тебе държавата никога няма да се оправи,кмета е като Бойко Борисов изкрадна всичко що може в Монтана А за хората работа няма и няма,яжде му на кмета Баскетболните,футболните и фолейболните топки и не го мислете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ