ЗАВЪРШИ РЕМОНТЪТ НА УЛИЦА „ВАПЦАРОВ“ В МОНТАНА

Публикувано на 21/09/2020 14:02
/ прегледи: 590
/ в Общество, Събития
1-11

Улица „Вапцаров” в Монтана стана като нова след пълен ремонт и  изграждане на допълнителна инфраструктура. Трасето е основно за свързването на  трите квартала „Пъстрина”, „Изгрев” и „Мала Кутловица” с града. В района живеят около 7 хиляди души, още близо 1000 работят в разположение там предприятия.

Днес кметът Златко Живков представи свършеното.  По протежение на 1,2 километровата дължина на улица „Вапцаров”  са направени  тротоари , монтирани са мантинели в опасните участъци, почистени са зелените площи, поставени са пейки,  обособени са паркинги. Инвестицията е в размер на 940 хиляди лева. От тях 880 хиляди са отпуснати с постановление на МС през миналата година. Още 60 хиляди  са вложени от общинския бюджет за допълнителни дейности.

Живков благодари на правителството за подкрепата, на изпълнителите на строителните дейности за качествената работа и на гражданите за търпението през последните няколко месеца. Заедно с председателя на Общинския съвет Иво Иванов той преряза  лента  на обновената улица.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ