В. ЕНЧЕВ:ПОДКРЕПЯМ БЕРКОВЧАНИ – БЕЗ ТИРОВЕ ПРЕЗ ПЕТРОХАН

Публикувано на 28/05/2024 16:04
/ прегледи: 147
/ в избори
Messenger_creation_5377d760-b565-4323-b5df-618f9e44661a (1)

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: КАТЕГОРИЧНО ПОДКРЕПЯМ ХОРАТА ОТ БЕРКОВИЦА –  БЕЗ ТИРОВЕ ПРЕЗ ПЕТРОХАН

Продължават срещите на кандидатите за народни представители от листата на „БСП за БЪЛГАРИЯ“ в населените места от  област Монтана.

Хората от община Берковица поставиха много и сериозни проблеми, но като най-тревожен в  момента те смятат декларираното намерение на АПИ да бъде насочен за движение през Петрохан потока от тирове, което би представлявало сериозен риск за безопасността на движението. Кандидатите за народни представители бяха запознати с предприетите действия от общинското ръководство и в подкрепа Велизар Енчев пое ангажимент да алармира  незабавно за проблема  и зае категорична позиция – Без тирове през Петрохан.

Не малко място в разговорите беше отделено на проблема за ниските доходи и предстоящото повишение на тока. Кандидатите за народни представители от БСП за България припомниха, че  при управлението на ГЕРБ преди сглобката за 12 години пенсиите се вдигнаха с 5 лева, а при управлението с участие на БСП – с 30 %. За младите семейства бяха предприети конкретни стъпки за увеличаване на техните доходи, детските градини станаха безплатни.

Усилията на БСП за повишаване благосъстоянието на хората не са спирали. И сега в предизборната програма са записани конкретни мерки като :

  • Значително увеличаване на еднократната помощ при раждане на дете;
  • Обвързване и изравняване на размера на майчинството през втората година с размера на минималната работна заплата;
  • Безплатни лекарства за всички деца до 14 г;
  • Осигуряване на по-високи доходи за пенсионерите чрез преизчисляване на всички пенсии;
  • Преодоляване феномена „работещи бедни” и гарантиране на достойни доходи.

В село Замфирово Велизар Енчев, заедно с другите кандидати от листата проведоха среща във фирма ГЕНОМАКС , произвеждаща подматрачни рамки. Те бяха впечатлени от амбициозното управление, внедрените съвременни технологии и разкритите работни места, въпреки сериозните проблеми в Северозападна България. Велизар Енчев запозна ръководството на фирмата с някои от основните предизборни ангажименти на БСП за БЪЛГАРИЯ в областта на икономиката. Обсъдени бяха и някои от затрудненията, които среща фирмата , като например снабдяването с качествен дървен материал.

При всички срещи сериозно беше поставян въпроса за активно участие на изборите на 9 юни, за да се намали тежестта на купения вот.

 

БСП ЗА БЪЛГАРИЯ Е С № 24 В БЮЛЕТИНАТА !

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ