ТЕ ВЛЯЗОХА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩИНАТА ЗА ДЕН

Публикувано на 30/10/2018 14:02
/ прегледи: 407
/ в Общество, Събития
novini-montana

Енея Георгиева от 12 клас на Природо-математическата гимназия  стана кмет за няколко часа  в рамките на инициативата „Мениджър за един ден”  Абитуриентката  инспектира заедно с кмета Златко Живков ремонтът на актовата зала в сградата на училището в което учи.

„Впечатлена съм от динамиката, отговорността и  взимането на много решения в различни области, които се налагат в ежедневието на един кмет, каза  Енея след инспекцията.  Инициативата „Мениджър за един ден” се провежда за 17 поредна година от Джуниър Ачийвмънт България. Петима ученици влязоха в общинската администрация  Монтана..

За кратко време те се запознаха с основните задачи, които решава ръководството на общината в управлението на европейските проекти, административните услуги, градоустройството, чистотата,общинската собственост  хуманитарните дейности, международното сътрудничество и най-вече с планирането на проекто-бюджета за 2019 година.

Участниците в инициативата освен сертификат, получиха от кмета  Златко Живков  туристически раници, оборудвани с термос, шапка и бутилка за вода.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ