СЕРИЯ КРАЖБИ НА КОЛИ, ОБРАНА Е И БЕНЗИНОСТАНЦИЯ

Публикувано на 31/01/2023 13:01
/ прегледи: 695
/ в Крими, Общество, Събития
20210811_093731

За няколко посегателства на автомобили съобщават от полицията. В с. Смирненски е изчезнал автомобил „Опел Вектра” , собственост на 67 г. мъж от селото. Той оставил колата пред дома си незаключена, с контактен ключ на таблото. Автомобилът изчезнал в нощта срещу понеделник,  обявен е за общодържавно издирване.

В нощта срещу неделя в с. Мокреш е откраднато  „Пежо 106”, собственост  на 48-годишен мъж. Няколко часа след като той потърсил помощ от полицията,  колата била открита  на около 500 м. от мястото на кражбата, с ключове в контакта. По случая се води разследване.

В с. Крива бара е откраднат катализатор от „Опел Астра”. Според собственика кражбата е станала в нощта срещу понеделник.

Неизвестни са откраднали пари от бензиностанцията до с. Гаврил Геново. Кражбата е станала час след полунощ в понеделник. При огледа  е установено , че е крадците с счупили стъклопакета на входната врата на бензиностанцията и са прибрали неустановена сума пари.  Предполага се, че вероятно е направен опит за кражба на гориво. По случая се води разследване.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ