ПЕТ КОЛИ ГОРЯХА МИНАЛАТА НОЩ

Публикувано на 31/12/2017 14:02
/ прегледи: 2 561
/ в Крими, Общество, Събития
IMG_20160116_174231

Пет автомобила са опожарени в Монтана миналата нощ. Три от тях на 33-годишният Младен И. са запалени умишлено, съобщиха от полицията. По случая се води разследване. Пожарът пред жилищен блок на ул. „Извора” 85 Б в Монтана станал около 4 часа сутринта в събота. Огънят унищожил „Ауди А3”, „Пежо 307” регистрирани на името на Младен и „Фолксваген Пасат”  собственост на 48-годишният  С. Б., която ползвал 33-годишният мъж. Пламъците засегнали и паркираните до тях „Фолксваген пасат” и „Рено Туинго”, както и стъклата на тераса на първия етаж на блока. Криминалисти са направили оглед на мястото на пожара, издирват се  поръчителите и извършителите на палежа.

Случаят повтаря друг отпреди девет години, когато неизвестни запалиха  „Опел Тигра“, „Ауди – А3″ и „Мазда 3″, собственост на семейството. Извършителите така и не бяха открити.

При друг пожар станал около 21.30 ч в събота  пред магазин „Богат-беден” са унищожени  „Фолксваген Голф 3” и  „Рено Каптюр”. Причината е техническа неизправност в „Голф-а”, от който тръгнали пламъците, уточняват от полицията.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ