ПРАВЯТ ДВЕ ПАСАРЕЛКИ НА НОВИЯ БУЛЕВАРД „ПАРТА”

Публикувано на 15/07/2015 13:01
/ прегледи: 1 376
/ коментари: 3 / в Общество, Събития
парта

Две пасарелки ще бъдат възстановени на ремонтирания булевард „Парта”. Новите пешеходни мостчета ще бъдат изградени до края на месец август.„Ще предвидим средства за изграждане на пешеходните мостчета при актуализацията на бюджета на заседанието на Общинския съвет през юли. След това ще започне и същинското им изграждане”, обеща кметът Зл. Живков .
Пасарелките в ЖК „Плиска” и Барселон махала бяха премахнати при ремонта на булевард „Парта”. Тъй като те не бяха включени в проекта, сега общинския бюджет ще финансира възстановяването им. „Има две подписки за пасарелките и ние не можем да пренебрегнем нуждите на хората”, подчерта кметът. Днес официално бе финализиран проекта „Зелена и достъпна градска среда”, който включваше цялостен ремонт на 3-километровия булевард „Парта” , почистване на едноименния канал, обновяване на Слънчевата градина и площад „Ал. Константинов”, както и изграждането на новия парк „Свети Дух”. Всичко това е струвало 4 670 000 лева, главен изпълнител на „Зелена и достъпна градска среда „ е „Инфра холд”.

/сн. инетрнет/

Share Button

Коментари в сайта

  1. Михаела Тодорова

    N на брой пъти се реже и преасфалтира, не виждам канала да е кой знае колко почистен и озеленен, както се съобщаваше в началото, пешеходната пътека срещу училището води право в канала, а на отслещната страна – в борчето и т. н. и т. н…

  2. Monika Ivanova

    ВРЕМЕ Е ЗА ИЗБОРИ ! ЗА КМЕТА ДРУГИ ОБЕКТИ В МОНТАНА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ОСВЕМ СЛЪНЧЕВАТА ГРАДИНА И ПАРК СВЕТИ ДУХ

  3. Монтански Гражданин

    Нали щеше да бъдат преасфалтирани всички изкърпени участъци?! Какво стана? Хвърлиха пясък в очите на гражданите. Претупкана работа. След 1-2 год. ще трябва да го ремонтират с общински средства и няма как да има три пласта, като последният се фрезова. Правят ни на балами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ