ПОЖАРНА ИЗГОРЯ ДОКАТО ГАСИ ТРЕВИ В ЛОМ

Публикувано на 17/04/2015 11:11
/ прегледи: 1 728
/ коментари: 2 / в Събития
Дипломираха се първите 17 доброволци

Началникът на дежурната смяна в Районната противопожарна служба – Лом пострада, при опит заедно с двама колеги да изгасят подпалил се противопожарен автомобил. /сн. архив/С изгаряния по лицето и ръцете 45-годишният А. В. е в хирургичното отделение на ломската болница, няма опасност за живота му, съобщиха от пресслужбата на ОД на МВР.
Пожарната се запалила около 15.30 часа вчера. Тримата огнеборци гасили сухи треви в промишлената зона на Лом. Порив на вятъра пренесъл пламъците до автомобила. Колата „Ивеко 70Ц17” аварирала и пожарникарите не успели да я изтеглят на безопасно място. За минути автомобилът изгорял почти изцяло. По случая е образувано досъдебно производство.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Енчо Марков

    Атмосферен двигател с вътрешно горене , работи , като всмуква кислород от атмосферата . Ако ППА е бил в задимената среда на пожара , няма да запали… По инструкция ВСА по време на произшествие обезопасява ППА и не се отдалечава от периметъра зс реагиране при нужда за подаване на гасителни средства или спирането им .

  2. Iliqn Iliev

    Енчо Марков случая е съвсем различен, автомобила е работел. Тепърва ще се изяснява каква точно е причината но се знае, че автомобила е бил проблемен и ремонтиран неколкократно от производителя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ