ЛОМЧАНИН ЗАМЕСЕН В ТРАГЕДИЯТА С БЕЖАНЦИ В АВСТРИЯ

Публикувано на 01/09/2015 13:01
/ прегледи: 741
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
novini-montana

Единият от задържаните в Унгария четирима трафиканти заради трагедията със 71 бежанци открити на магистрала в Австрия е ломчанин. Методи Г. (29 г.) имал криминално досие в Германия, пише в. „Труд” като се позовава на онлайн изданието на сп. “Шпигел”.
Още преди задържането му сега Методи Г. (29 г.) е бил обявен от германските власти за издирване, включително заради нелегален трафик на бежанци.
На 25 юли т. г. той е управлявал Citroen Jumper, в който били 38 афганистанци. Джипът е бил спрян от патрул на магистрала А3, недалеч от разклона за баварското градче Хенгерсберг. Шофьорът заковал, но той и придружителят му успели да избягат. Полицаите открили в джипа бежанците, както и временната регистрация на превозното средство, направена в Унгария и издадена на името на Методи Г. Ломчанинът имал и обвинение за обир на бензиностанция, както и за шофиране без книжка.
Според близките му, които живеят в Лом той често пътувал, последно бил в България преди около три месеца.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Kiana

    Particularly long Term payday loans uk lendersare the honest solution for almost any of the cash necessities of people.These loan product companies carry by to create unquestionably the applying and coocnntappreash uncomplicated additionally easy.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ