ПОЛИЦАИ ПОМАГАТ НА ДЕЦА

Публикувано на 23/12/2016 11:11
/ прегледи: 542
/ в Общество, Събития
picture-002-1

2 800  лв. събраха служителите на МВР от региона  в тазгодишната  благотворителна кампания в подкрепа на децата на починали колеги. 9 момчета и момичета,  6 от които вече студенти, получиха по 300 лв, събрани от ОД МВР Монтана. За 12 път в навечерието на Коледа те помагат на децата на починалите си колеги.

Две момичета от Лом, деца на 38-годишен граничен полицай, загинал при командировка в тежка автомобилна катастрофа на пътя Бяла – Русе, взеха подаръци от Коледната благотворителна кампания на МВР за подпомагане на децата на загинали и пострадали служители. Децата на 10 г. и 4 г., получиха  700 лева, както и ваучери на обща стойност 650 лева от магазини за техника и хратителни стоки. Момичета са 2 от общо 106-те деца от цялата страна, които МВР подпомага със средства  събрани  чрез sms-и и финансови дарения, както и от служителите на МВР, които ежемесечно даряват от заплатите си средства за кампанията.

По случай Коледните и Новогодишните празници ръководството на ОД МВР Монтана награди 33 служители на дирекцията от цялата област с „писмена похвала” за показани високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на конкретна професионална задача. По случай празниците директорът на ОД МВР ст. комисар Ивайло Антонов повиши в  длъжност 6-ма служители на дирекцията.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ