ПО 700 ЛВ ПОЛУЧИХА ДЕЦА ОТ МОНТАНА ОТ КАМПАНИЯТА НА МВР

Публикувано на 23/12/2019 12:12
/ прегледи: 521
/ в Общество, Събития
0-1

За 15-т а поредна година ОДМВР Монтана проведе Коледната си благотворителна кампания и дари 2 800 лв на деца на починали служители на полицейската дирекция. Парични суми получиха 14-годишната Елица и 13-годишният й брат Димитър, деца на мл. полицейски инспектор от участък Чипровци, 18-годишната Дария, дъщеря на починала служителка на РУ Вършец и 20-годишният Денислав от Берковица.

За високи резултати при изпълнение на служебните задължения 26 служители в ОДМВР Монтана бяха наградени в навечерието на предстоящите празници . С грамоти от административния секретар на МВР са отличена  2-ма служители, 2-ма пътни полицаи  и 3-ма служители на охранителна полиция на РУ Лом. Те получиха „писмени похвали” от директора на ОДМВР Монтана ст. комисар Пламен Томов. 19 служители на полицейското управление в крайдунавския град бяха отличени от началника на РУ Лом гл. инспектор Огнян Иванов.

В навечерието на празниците бе поощрено представянето на 4-ма участници в националния конкурс на ГДНП „Аз и Детското полицейско управление”. Ст. комисар Пламен Томов връчи подаръци  на ГДНП на 9-годишната Никол Нинова Георгиева от училището в Бойчиновци, 10-годишната Ванеса Стаменова от  първо училище в Берковица, 12-годишната Цвети Иванова от Лом и 11-годишната Гергана Цекова от Берковица.  Подъръците за децата са грамоти от ГДНП, занимателни игри, тефтери, ученическа програма и светолоотразителни ленти.

 

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ