НИКОЛАЙ ИВАНОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА БПЛ ЗА МОНТАНА

Публикувано на 01/03/2021 19:07
/ прегледи: 915
/ в Общество, Събития
IMG_20210301_145528 (1)

Най-младата партия от левицата „Българска прогресивна линия”, представи кандидатите си за народни представители за 12 МИР  – Монтана за предстоящите парламентарни избори.

„Тръгваме в тази кампания , за да докажем, че да поемеш ангажимент означава да го изпълниш”, заяви водачът на листата Николай Иванов –  народен представител, два мандата кмет на Криводол, после и на  Враца.

„Готови сме със специални политики за Северозапад , за смяна на порочния модел на управление, за преодоляване на ужасната демографска криза,  за защита  правата на хората на наемния труд, за грижа за  децата и младите семейства, за бизнеса, за достоен живот на хората попаднали в тежка социална ситуация”  , заяви Н. Иванов. И допълни, че приемането на закона за развитие на Северозапада е провалено от БСП и популизма на ръководството на партията. „Това беше куц закон, направен набързо и незащитен достатъчно в Народното събрание” заяви той.

Фокусът на „Българска прогресивна линия” е обикновеният човек, който има право на достоен труд и доходи.

Макар и създадена преди няколко месеца, за дни повече от 200 кандидати са пожелали да влязат в партията.

В листата, водена от Николай Иванов за област Монтана са:

Калина Ценова Кръстева, от град Монтана. Завършила е в ПМПГ „Св. Климент Охридски“ в Монтана, специалност Химия с интензивно изучаване на английски език. Учила е Психология.

Иван Георгиев Ташков, от Берковица, Областен председател на ПП БПЛ-Монтана и член на националния съвет на БПЛ. Бакалавър със специалност Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред. Магистър по Право.

Георги Тодоров Иванов, общински председател на БПЛ-Берковица. Бакалавър по специалността Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред  и магистър със специалност Публична администрация.

Елена Маркова Иванова – председател на клуб на БПЛ в гр. Берковица. Магистър по икономика, завършила е УНСС София.

Калинка Георгиева Костова – председател на клуб на БПЛ в гр. Берковица. Бакалавър по маркетинг и мениджмънт ,магистър по икономика.

Агнеса  Йоткова  Захариева от Берковица. Завършила Езикова гимназия, след това се  дипломира със специалност Зъботехника .  Гражданска квота в листата.

Любен  Цветанов Игнатов -председател на клуб на БПЛ в Берковица. С висше образование – специалност Радио-телевизионна техника.  С кариера в МО и МВР в областта на професионалното си образование.

Иван Петров  Миланов –  член на общинското ръководство на ПП БПЛ Монтана. Управител на фирма

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ