ДПС ПОДРЕДИ ЛИСТА ОТ ИКОНОМИСТИ

Публикувано на 02/03/2021 8:08
/ прегледи: 1 372
/ в Общество, Събития
20210301_131140

Икономисти са кандидатите за народни представители от ДПС за 12 МИР- Монтана в предстоящите парламентарни избори. За втори път  Движение за права и свободи залага на Димитър Аврамов. В листата са включени представители на почти всички общини. Втора  е Надя Петрова – Лом, Берковица е с две номинации –  Добромир Йоцов и Ванина Стоянова,  Иван Замфиров  от Вършец е пети,  Милети Мечов е от Бойчиновци, Замфир Борисов е представител на Вълчедръм. В листата са  секретарят  на ДПС Теодора Любенова и  Миглена Иванова. Всички кандидати са икономисти. „Северозападът и регион Монтана имат нужда от силна икономика”, обясни подхода при подреждането на листата Д. Аврамов.

Промяна в правилата на Програмата за развитие на селските райони ще позволи и на селата от общини като Монтана, които досега не можеха да кандидатстват, да се състезават за  финансиране на проекти. „Смятам, че управляващите не си свършиха работата, забавиха се  и в следващите две години едва ли ще тръгнат проектите в областта на земеделието”, каза Д. Аврамов. Той декларира, че активно ще работи за нужните  промени и създаване на ясни правила по които  държавния бюджет ще е  съфинансиращ орган по ПРСР. „Трябват ни правила за разпределение на средствата, а не хвърлянето им от прозореца на джипа”, заяви Д. Аврамов.

Той призова участниците в предизборната кампания към толерантност и състезание на идеи. „ Да не забравяме, че след 4 април трябва отново да работим заедно за страната и Сеиверозапада. Защото задачата ни не приключва в деня на вота, а тогава започва”.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ