НАТОВАРИХА ТИР С МАРИХУАНА ОТ НЕЗАКОННА ОРАНЖЕРИЯ

Публикувано на 07/04/2021 10:10
/ прегледи: 1 956
/ в Крими, Общество, Събития
1000

Оранжерия за марихуана откри вчера полицията край гранично село в община Георги Дамяново. Конопът е отглеждан в бивш свинарник. Установен е след необикновено мощно потребление на електричество, заради което в района често спирал тока.

По неофициални данни бил натоварен ТИР с  конфискувания коноп. Предстои полицията и прокуратурата да съобщят подробности по случая.

по данни на полициата  В землището на с. Говежда, община Георги Дамяново,  криминалисти от ОДМВР и РУ – Монтана открили модерно оборудвана наркооранжерия. В две от помещенията, с площ от около 300 кв.м., ползвани преди време като свинеферма, е открита впечатляващи техника за отглеждане на растения от индийски коноп – цифрова апаратура за измерване и поддържане на температурата и влажността на въздуха, система за капково напояване, 3 вентилатора, 41 осветителни тела, уред, 38 ел.трансформатора. От едното помещение са иззети 600 големи растения от вида на конопа, други 340 растения с размери от 3 см до 140 см от същия вид и  1 300 разсада. В съседна сграда, пригодена като разсадник за индийския коноп, са открити освен растения, опаковъчна машина и кантар

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ