КОНФИСКУВАХА 4 ЧУВАЛА РИБА СКРИТА В ГОРАТА КРАЙ БЛАГОВО

Публикувано на 18/04/2018 12:12
/ прегледи: 544
/ коментари: 2 / в Общество, Събития
img_19800113_045254

Ново досъдебно производство за незаконен риболов образува полицията в Монтана. Раследването е започнало, след като  служители на местното звено на Агенциата по рибарство и аквакултури  опитали да проверят  А. Е. /45 г./ в района на с. Боровци. По данни на полицията, мъжът избягал и успял да разтовари улова в гората край Благово, на около 700 м. от пътя. Там проверяващите са открили 4 чувала пълни с риба- 65 бр. сребриста каракуда с  тегло 22,7 кг., 77  платики с тегло 24,8 кг., 10  бели  риби с тегло 14 кг., 4 шарана с тегло 9 килограма и 4 сома с  тегло 10 килограма. В автомобил „Субару Импреза“ , собственост на А.Е и паркиран пред дома му, са намерени и иззети надуваема рибарска лодка, гребла и помпа за нея, както и 4 хрилни мрежи. В жилището на мъжа не са открити намерени вещи от значение за разследването, уточняват от полицията.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Ribar

    За кой ли път го задържат това лице и колко пъти е нужно да го задържат и то с доказателства . Това е геноцид спрямо законните рибари. Онзи ден пуснаха зарибителен материал, а подобни типове ще правят на глупаци цял Областен град.

  2. Огоста

    Всичко може да се направи стига да има желание, доколкото пише в статията лицето е било с автомобил, на входовете/изходите на града има разположени нови както ги наричат „умни” камери които могат да дадат информация относно движението на бракониерите а именно дата , час на напускане на МПС . Най вероятно на полицията са им известни и имената и ДКН на автомобилите им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ