К. НИНОВА В МОНТАНА:ИСКАМЕ 100 МЛН. ЛВ ЗА СЕВЕРОЗАПАДА

Публикувано на 27/06/2020 18:06
/ прегледи: 1 353
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
Ninova_Montana_014

До края на месец юли БСП ще внесе в парламента Закона за Северозапада, заяви в Монтана Корнелия Нинова. БСП настоява в държавния бюджет за 2021 г. да бъдат предвидени 100 млн лв за развитие на петте северозападни области.

К. Нинова бе гост на отчетно-изборната конференция на общинската организация на партията в Монтана.  „Възхитена съм от дискусията днес,  с подготвени хора, които направиха много предложения. Ще направим такива дискусии и в другите области, за да чуем отново хората, които живеят в този край  и могат да дадат добри предложения”, допълни тя. Според депутата д-р И. Тимчев „колегите от останалите парламентарни грути не проявяват кой знае каква активност по отношение на закона“.

Преди обсъждането на новия закон, конференцията изслуша отчета на общинското ръководство. С явно гласуване,  с 85 гласа „за”, за председател на ОбС на БСП – Монтана за трети път бе избрана Камелия Трифонова. Номинирани за поста бяха  Илия Илиев и Любен Кирилов.  Гласуван бе и новият общински  партиен съвет, както и шестима делегати за предстоящия  конгрес на БСП.

Сега в 41 партийни организации в общината, започва активна работа за прекия  избор за председател на партията.”Призовавам всички членове на БСП  да бъдат активни и да гласуват”, завърши словото си пред конференцията К. Нинова. Тя е единственото предложение на социалистите от Монтана за лидер на партията.

640 са членовете на БСП в община Монтана, в три поредни национални избора партията печели най-много гласове в общината.

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Veli

    По време на правителството на Орешарски по Програмата Растеж и устойчиво развитие на регионите за град и област Враца бяха отпуснати близо 20 милиона лева, за град и област Видин близо 12 милиона лева, за област Монтана под 1 милион лева, за град Монтана 0 (нула) лева! Нинова, Фащай си дисагите и изчезвай откъдето си дошла!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ