ИЗЗЕХА БОЕН АРСЕНАЛ ОТ МЪЖ В ЛЕХЧЕВО

Публикувано на 05/05/2016 10:10
/ прегледи: 1 313
/ в Крими, Събития
1

Пушка, пистолет над 1 000 патрона за „Калашников”, барут и други боеприпаси са иззети от къща и автосервиз в Лехчево. Имотите на 48-годишният А. К. са претърсени вчера, полицията продължава работата по случая, съобщиха от пресслужбата на ОД на МВР.

От къщата са иззети ловна пушка „ИЖ“, калибър 12 мм; 1010 патрони калибър 7,62х39 за автомат „Калашников”, 13 метални кутии с надпис „ловен барут“, съдържащи прахообразно вещество и 2 пластмасови кутии, съдържащи общо 137 капси за ловни патрони; 4 респиратори – тампони за заглушители за огнестрелно оръжие и парче огнепроводен шнур с дължина 2,40 метра – 2 части.

В недвижим имот, обособен като автосервиз, стопанисван от А.К. са намерени и иззети над 1 000 боеприпаси за ловно и бойно оръжие от различен калибър, пистолет с надпис „Р 38” с 3 празни пълнители за него, самоделно изработен пистолет, разглобена самоделна пушка с пълнител към нея, самоделно изработен пистолет с две цеви и открити ударници, цев за пистолет, 14 гилзи с невъзпламенен капсул, затвор за ловна двуцевна пушка с хоризонтално разположение на цевите, мерник за автомат „Калашников”, заглушител за оръжие, 3 буркана непълни с черни на цвят гранули, тротилова пресовка, детонатор /капсул /.

По случая е образувано досъдебно производство в РУ Монтана.

 

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ