ДВЕ ФИРМИ В МОНТАНА СЪКРАТИХА 90 ОТ РАБОТНИЦИТЕ СИ

Публикувано на 13/04/2020 13:01
/ прегледи: 5 223
/ коментари: 3 / в Общество, Събития
novini-montana

Фирмите „Даримекс“ и БКК са освободили  общо 90 от работниците си. За съкращенията съобщи кметът Златко Живков, който вече е уведомен официално за предприетата мярка. 920 възрастни хора от общината ще получат  пакети с храна за Великден. Те ще бъдат осигурени от дарените по специалната сметка на общината средства, съобщи кметът Зл. Живков. В списъка са  510  възрастни хора, които ежедневно получават храна от Социалния патронаж, останалите ще бъдат определени според доходите си.

В акцията общината включва училищните  медицински сестри и фелдшери, както и общо 120 доброволци, пожелали да помагат на местната власт по време на извънредното положение.

До края на ограничителните мерки местна фирма   всеки ден ще осигурява на възрастните хора прясно произведена боза.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Венци Цветанов

    Нз вярно ли е, аз съм от 19 год. при тях и по коректни шефове няма. Но криза е нормално. Но знам че тези Хора ще задържат колко е възможно повече.

  2. Краси Петрова

    Защо ли не знам да сме освободили 90 човека, въпреки, че не може да освободим някого без да му подпиша документите ?!? Сигурно не зная, защото не сме съкращавали тези хора, а публикуваната новина е фалшива. Моля проверявайте, преди да публикувате! Колегите в БКК и Даримекс не заслужават подобно отношение !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ