АЛЕЯ СЪС 100 РОЗИ ПОДАРЯВАТ НА ВЪРШЕЦ ЖЕНИ ГЕРБ

Публикувано на 21/04/2018 16:04
/ прегледи: 596
/ в Общество, Събития
DSC_6231

Уникална алея със сто рози и млада гора от  кипариси, туи и  широколистни видове подходящи за района създава  във Вършец нежната половина на ПП ГЕРБ. Поводът е  шестата политическа академия на организацията, която се реализира със съдействието на фондация „Конрад Аденауер”. Темата е„Политическата толерантност и консенсус в хода на българското председателство на ЕС. Фалшивите новини и езикът на омразата – новият политически инструментариум.”

„Това е признание за нас. Във форума участват седем министри, евродепутат и еврокомисар. Това е среща, която ще помогне  Вършец да става все по- популярна спа и туристическа дестинация. Природата, условията и хората, които живеят тук напълно заслужават това”, каза народният представител Дилян Димитров, който е и домакин на срещата, в която участват 120 жени от цялата страна.  А алеята с розите и новата гора са  нашия подарък за града”, каза Д. Димитров.

„Осъзнаваме  колко важна роля имат жените в  политическия живот. На такива форуми добиваме смелост и увереност,  че до всеки успял мъж стои една силна жена. Стремим се да помагаме, да сме полезни, да се сплотяваме и да вървим напред”, каза Ирена Димова.

В 90-минутна лекция зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов говори за стратегията и  актуалната  политика  на партията

„Може би журналистите очакват да кажа  нещо, да използвам някакъв епитет и да продължи дебата между мен и президента Радев. Предпочитам да не отговарям по този начин Отговорите трябва да бъдат с политически послания, реални политики , които ще доведат до решаването на проблемите, които поставят местните хора. За мен по –важна е днешната стабилност. Но  средата, в който работим е провокирана от нашите политически опоненти . Хладнокръвно и със самообладание трябва да правим нещата в интерес на хората, тогава няма от какво да се страхуваме”, заяви Цветанов аплодиран от залата. „Вече правим най-важното за този регион – пътната инфраструктура и до 2021 година високоскоростният път Видин – Ботевград ще е готов“, гарантира той.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ