ЧЕТИРИ ПАРТИИ ПОДКРЕПЯТ ЗЛАТКО ЖИВКОВ ЗА ШЕСТИ МАНДАТ

Публикувано на 02/08/2019 22:10
/ прегледи: 1 880
/ в Общество, Събития
novini-montana

Пред близо 600 души кметът на Монтана Златко Живков обяви, че се кандидатира за следващ мандат. Според проучване 62 процента от гражданите на общината са оптимисти за развитието й” Това е заслуга на всички хора, които пред последните пет мандата работиха за развитието на Монтана”, отбеляза Зл. Живков и акцентира на екопроектите, реализирани в общината.

Монтана е сред първите пет общини в страната, които са разработили и завършили проекти по европейската програма „Околна среда”: Депо за твърди битови отпадъци, градска пречиствателна станция за отпадни води,  сепарираща инсталация, воден цикъл, депо за едрогабаритни и опасни отпадъци, мерки за подобряване качеството на атмосферния въздух. Сред тя и подмяна  на отоплението на 3 500 домакинства с по- екологично.

„Когато си много добър в работата си хората, които гледат отстрани си мислят, че това е много лесно. Аз се убедих, че това не е така, Искам градът ни да продължи да се развива. Вярвам, че и през следващия етап г-н Живков и екипът му няма да забавят  темпото.” каза 19-годишната Енея.

„Няма по-добър кмет, които да е управлявал областен център”, заяви Илия Лазаров, гл. секретар на СДС партията, която стои твърдо зад кандидатурата на Живков от 1999 година

„Движение България на гражданите”, подкрепя Златко Живков за нов мандат”, заявиха Димитър Делчев и Найден Зеленогорски.

Председателят  на Общинския съвет Иво Иванов освен успех и  подкрепа, подари на кмета Живков тениска с негова снимка от първия мандат

„Златко Живков създаде уникален политически модел в Монтана, при които хората стоят на първо място”, заяви  депутатът от ВМРО Красимир Богданов.

„Работих с истински визионер, каза в обръщението си Емилия Лисичкова председател на фондация „Агора”.  Човек, който застава смело пред предизвикателствата, който умее да носи отговорност и да довежда нещата до своя край. Това е човекът на бъдещето”, допълни тя.

Венета Иванова , председател на клуба  „Будители народни”  благодари на Зл.Живков и пожела успех в изборите.

Димана Макариева – капитан на женски отбор по баскетбол, благодари за това , че последните 20 години Монтана е най-спортният град в България.

Обръщение към събралите се  изпрати почетният гражданин на Монтана проф. Иван Гаврилов.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ