АТ. КОСТАДИНОВ:РАЗВИТИЕТО НА МОНТАНА МОЖЕ ДА Е ОБЩА ЦЕЛ

Публикувано на 13/03/2021 10:10
/ прегледи: 312
/ в избори
II

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ Атанас Костадинов за 12 МИР – Монтана и Камелия Трифонова, председател на областния съвет на БСП се срещнаха с кмета на община Монтана Златко Живков.

„Това около, което се обединихме е, че след предизборната кампания трябва да намерим обща допирна точка с всички, независимо от политическите ни различия, и това е, развитие на региона във всички сектори, във всички нереализирани проекти – от тунела под Петрохан, през инфраструктурните проекти, инвестициите, създаване на благоприятна бизнес среда и до реализиране на нова спорта зала в града“, каза Атанас Костадинов.

Той допълни още, че развитието на региона трябва да бъде кауза за всеки политик, само така може да се върви към реални резултати и създаване на по-добри условия за живот на хората. „Сигурен съм, че голямата политика е в малките неща, в решаването на ежедневните проблеми на хората“, каза още Костадинов.

По време на срещата с кмета на Монтана, Костадинов отбеляза, че в следващия мандат ще настоява фонд „Северозапад“ да стане действащ и се надява народните представители от региона да го подкрепят.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ