ТРИМА ЛЕКАРИ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ-СДС ЗА МОНТАНА

Публикувано на 26/02/2023 14:02
/ прегледи: 874
/ в избори, Общество, Събития
Image1 (5)

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира кандидат-депутатската си листа за 12 МИР Монтана за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април.  Водач от отново е Ирена Димова, представителят на СДС д-р Илко Семерджиев, бивш министър на здравеопазването е втори, кандидати за народни представители са д-р Христо Кастрев и д-р Людмил Джурджов, които са и общински съветници в Монтана.

Трети в листата е Тони Рангелов- от Лом, ръководител на  фирма занимаваща се със спедиция и воден транспорт. Четвърти е Стоян Ангелов- лесовъд от Берковица, шести е Росен Белчев, икономист, представител на младежката структура на ГЕРБ е Кристиян Божидаров, студент по фармация.

„Познавам всички много добре, това са  доказани професионалисти, хора от Монтана. Съгражданите ни също ги познават и не веднъж са им гласували доверие”, заяви Ирена Димова. И призова останалите партии и коалиции „за позитивна и открита кампания, каквато ще е и  кампанията на ГЕРБ-СДС. „Ще представяме единствено политики, които ще са насочени към хората. Не сме използвали черен PR, затова вярвам, че и нашите опоненти ще водят достойна и толерантна кампания,” допълни тя.

„За мен е чест за бъда в Монтана, не идвам тук на празна поляна. Тук е направено много, и аз съм правил по нещо – РЗОК и спешната помощ, цялата система за обща медицинска практика – също. Надявам се да бъда полезен на хората в региона”, отбеляза  д-р Семерджиев.

Очаква се на 12 март ГЕРБ – СДС да съберат симпатизанти от целия регион за среща с Бойко Борисов. Коалицията ще  се бори за два от четирите мандата в 12 МИР-Монтана.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ