323-МА В ОБЛАСТ МОНТАНА СА ПОД ДОМАШНА КАРАНТИНА

Публикувано на 25/03/2020 12:12
/ прегледи: 632
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
IMG_20200319_114204

137 жители на област Монтана без личен лекар са поставени под домашна карантина. Те се наблюдават от инспектори на РЗИ . Още 204 граждани под домашна карантина се наблюдават от личните си лекари.

Служители на РЗИ-Монтана досега са дали  над 350 консултации по телефона, свързани с наложените мерки за ограничаване на  корона вируса.

Проверени са  и 217 обществени и търговски обекти, на които се събират множество хора.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Бойко Димитров

    А , като са толкова, питам Аз, на коя врата има надпис “ ПОД КАРАНТИНА „? Аз не съм видял на нито една , а вече имах контакт с братя роми , които смятат , че не е нарушение на карантината да си излезат пред врата в двора и да си говорят с теб без маски и ръкавици и предпазни очила , да си вземат стоката и да те излъжат най – безотговорно , че те въобще не са под карантина…. когато цялото семейство е !!!!! Разкрити те Ви убеждават , че това да си излязат от къщи в двора и на улицата пред къщи не било нарушение на карантината …. нискоинтелигентни , неуки създания …. аз не съм медиум , как да разбера кой е под карантина? Как да се предпазя от него ? Карантината си е карантина и тя трябва да се обозначава, без значение дали карантинирания е болен , преносител или здрав, щом е под карантина , за да се знае се слага надпис !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ