ЗАРАДИ СУШАТА ВОДЕН РЕЖИМ В ЧЕТИРИ СЕЛА ОТ ОБЩИНАТА

Публикувано на 03/09/2019 11:11
/ прегледи: 1 205
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-1

Със заповед на кмета на община  Монтана от 3 септември се въвежда режим на водата в с. Горна Вереница. Питейна вода в селото ще бъде пускана от 8 до 10 часа всеки ден до нормализиране на  водоподаването.

На режим в община Монтана е и съседното село Долна Вереница. Абонатите във високата част на селоДолна Вереница ще имат вода  на нечетните дати от месеца от 8 до 10 ч. За ниската част от с. Долна Вереница вода ще се подава в същите часове  от 8 до 10 ч. на четните дати.

От седмица на воден режим са и хората в селата Липен и Стубел. За Стубел питейна вода имат  на четните дати от месеца в часовете от 6ч. до 10 ч. и от 18ч. до 21 ч. Същият е графикът за водоподаване и за с. Липен, но там вода се пуска на нечетните дати на месеца.

Кметовете  на селата трябва да уведомят населението за въведените  ограничения. Те са наложени по предложение на фирма „В и К” до кмета на Монтана, причината е засушаването и намалялото количество  в местните  водоизточници.

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Златко Прокопов

    „Уважаеми Господа,

    Явно Вашите потребители са виновни за това, че ползват Вашите услуги и Вие сте монополисти за тази услуга, за това, че плащат редовно сметките си по една от най-скъпите тарифи в България, че на основание ..,,,,… (и т.н.) Кметът на община Монтана е одобрил Вашето искане за въвеждане на режим на водоподаване, че селата Стубел и Липен явно са най-големите потребители на питейна вода в Община Монтана и Вие не можете да задоволите огромните им потребности, (т.е до нормализиране на ПОТРЕБЛЕНИЕТО, а не на ВОДОПОДАВАНЕТО), ЗАЯВЯВАМ :

    – На основание нередовно снабдяване с питейна вода, липса на достатъчно финансови ресурси за редовно плащане на изключително скъпата Ви (нередовна) услуга, финасовото засушаване на приходите ми и високите температури, ВЪВЕЖДАМ РЕЖИМ НА ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИТЕ ЗА ПОТРЕБЕНА ВОДА, като ще заплащам половината от стойността на задълженията си на ЧЕТЕН МЕСЕЦ (за Стубел) и НЕЧЕТЕН МЕСЕЦ (за Липен) до отстраняване на финансовите ми затруднения и възстановяване на нормалното водоподаване.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ