ЗАДЪРЖАХА ЧЕТИРИМА УЧАСТВАЛИ В ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ

Публикувано на 09/08/2017 13:01
/ прегледи: 1 471
/ коментари: 2 / в Крими, Събития
1-4

Криминалисти от Монтана задържаха четирима участници в телефонни измами, станали в началото на тази година, съобщават от прессцентъра на МВР. Двама от задържаните – С.Г./19 г./ и Д.В./21 г./, от  Козлодуй, са участвали в три от извършените на територията на Монтана измами. В края на януари  67-годишна жена  им предоставила парична сума в размер от 6 750 евро, дни по-късно двама възрастни мъже – на 77 и 89 години, се простили с общо 2 550 лв. и злато. Другите двама задържани – И.Б./29 г./ и З.Д./25 г./, от  Карлово, са участвали в измама, извършена на 14 февруари. Тяхна жертва станала 81-годишна жена, която пуснала през терасата на жилището си найлонов плик с 1 360 лв, а на следващия ден до кофа за боклук оставила втори плик със сумата от 23 500 лв.  От полицията не уточняват кой е организатора на измамите и къде са отишли парите от тях.

Разследването на случаите продължава.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Левски

    Разкриват и ги пускат,това е полицията която ни защитава и и системата,ако бяха Българи щяха да лежат години в дрънголника,но в случая са мангали смръдливи и на другия ден Бойко Борисов е наредил да пуснат неговата рода

  2. Румен Русинов

    Ако искаш Бьрз Кредит –Обади се на Пенсионер от Монтана , ще ти го хвьрли от терасата !!!! Бонуси– Няма лихва няма врьщане !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ