ЗАД КУЛИСИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ФИНАНСИРАНЕ

Публикувано на 26/09/2016 13:01
/ прегледи: 492
/ в Общество, Събития
novini-montana

Среща със земеделски производители от региона в сградата на областната администрация в Монтана организира на 27 септември  консултантската  фирма „Новек”. На срещата  ще бъдат дадени разяснения и насоки за кандидатстване по мерки финансирани от ПРСР. Участниците ще бъдат информирани за  актуалните промени по Наредби, условия за кандидатстване и условия за допустимост по Програма за развитие на селски райони 2014 – 2020г.

Събитието цели да насърчи и помогне кандидатите, настоящи бенефициенти по европейски програми и партньори – да общуват свободно помежду си, да обменят информация и да осъществяват професионални контакти. Участниците ще могат  да разговарят  с членове на Българската асоциация на бенефициентите по европейски проекти /БАБЕП/ дългогодишни представители на секторите „растениевъдство и животновъдство“; експерти от областта на земеделието; официални вносители и представители на високотехнологична земеделска техника; представители на медии; бъдещи бенефициенти и техни партньори.

Регистрацията за участие в срещата започва в 10 часа на 27 септември в голямата зала на областната администрация /втори етаж/.  В 10.30 часа започва дискусията по под мярка 4.1 на ПРСР „Инвестиции в земеделски стопанства”. Веднага след това пред участниците ще бъде презентирана фирма „Варекс”  и  „Юробанк-България/пощенска банка/, с възможности за финансиране и кредитиране на земеделски стопани.

12.30 – 13 ч. е предвидена кафе- пауза

13 – 13.30 ч. часа  фирма  Agromasters ще представи  новите възможности за животновъдите.  След нея фирма „СТрабо” ще запознае участниците  с иновации в изграждането на оранжерии.

14 – 14.10 ч. кафе – пауза

В 14.10 ч. започва дискусията по подмярка 4,2 „Инвестиции в преработка /маркетинг на селскостопански продукти.

 

 

 

 

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ