ВЕЛОАЛЕЯ И 70 ПЕЙКИ В НОВИЯ ПАРК „СВЕТИ ДУХ”

Публикувано на 19/04/2015 13:01
/ прегледи: 1 883
/ коментари: 12 / в Събития
IMG_20150418_092925

По-малко от седмица остава до официалното откриване на най-новия парк в Монтана „Свети дух”. Лентата ще бъде прерязана на 22 април. Почти всичко в парка вече е готово. Той е разположен върху 11 дка площ , североизточно от едноименния храм. Има 70 пейки за отдих, 10 от тях са достъпни за хора с увреждания. Изградена е велоалея и модерна детска площадка за малчугани на различна възраст. Изградени са шест басейна с линейни фонтани, както и два квадратни фонтани с необходимото оборудване за тях.

Share Button

Коментари в сайта

 1. zoya simeonova

  Парка е прекрасен, за което Благодарим! Ако може и улицата до парка да се преасфалтира и сменят тротоарите ще бъде завършено и както трябва.

 2. Монти

  Сигурно за пръв път в историята на града,фирма строител ще предаде новопостроен ИЗКЪРПЕН булевард,и общината ЩЕ ПРИЕМЕ !!!
  Само,че има снимки как асфалтират пред Жизел в студ,локви и дъжд,може да поканим и сутрешните блокове на две-три телевизии…

 3. Тодорова

  Има нещо гнило…в Монтана покрай този булевард, и докога улиците, разкопани по т. нар. воден цикъл ще стоят изорани, на кръстовището на Ив. Вазов и Ив. Аврамов дори има образувало се езеро, затова и дишаме най-прашния въздух в страната.

 4. Асен

  И за какво толкова благодарите? Парк без без дръвчета, недовършена черква, асфалт на кръпки още преди да са открили обекта, каналът непочистен, а всичкия боклук от ремонта на тротоарите е изхвърлен до тях, все едно е сметище…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ