УТРЕ ОБСЪЖДАТ НОВА ЦЕНА НА ВОДАТА

Публикувано на 02/12/2020 13:01
/ прегледи: 1 076
/ коментари: 4 / в Общество, Събития
1-1

В четвъртък в Комисията за енергийно регулиране /КЕВР/ ще се проведе обществено обсъждане на предложението за изменение на одобрените цени на ВиК услуги за 2021 г. в страната. В списъка е и В и К – Монтана. По неофициална информация, предложението е за увеличаване на цената с 4 ст, като е уточнено, че цената е под социално допустимата за района. Преди общественото обсъждане отново в КЕВР, ще бъде обсъден и доклад за изпълнение на инвестиционната програма за периода 2017 – 2022 г. В нея са предвидени инвестиции за 5,8 млн лв., или по 9,72 лв на жител на региона за петгодишния период.
От началото на 2020 г. битовите потребители в Монтана плащат 3.12 лв за куб.м. питейна вода. Цената включва количеството консумирана вода, канал и пречистване.

От началото на 2020 г. битовите потребители в Монтана плащат 3.12 лв за куб.м. питейна вода. Цената включва количеството консумирана вода, канал и пречистване.

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Wik

    Направете я 10 лв. куб. мошенници долни, не се знае само до кога ще ви търпи народа. Цената била под социално допустима за района , за кой район бе , алоууууу най бедния район с най скъпа вода геноцид на 21 век. Заплати от по 500 лв. Не коронавирус , чума да дойде. А ти кмете , вода да не видиш дано, щото и ти си в мафията.

  2. Alsim

    По соц. време цената беше 4 ст. за кубик барабар с канала. Кога ще е стигнат тази цена ?

  3. Иван

    ВЕЛИКОТО РЗИ ЩЕ ОТГОВОРИ НА ,,ИВА ЦУЛЯК“! Ама докато……ще е е така……..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ