ЩЕ ОСТАНЕМ ВЕРНИ НА ХОРАТА ОТ МОНТАНА

Публикувано на 12/03/2021 16:04
/ прегледи: 1 332
/ коментари: 3 / в избори
smart

„Четири години работих за хората, за областта и резултатите са видими Пътят по който вървим  10 години е път на сигурността и просперитета на България.За последните четири  години правителството на Бойко Борисов изгради, или са в процес на изграждане  522 км. магистрали и скоростни пътища. Един от тях е особено важен  за региона – пътят Ботевград – Видин. В момента се строят 63 километра, скоро започва строителството на още 65 километра. Най-проблемната отсечка Ботевград – Мездра  ще бъде завършена  до 2 години. Целият скоростен път ще е готов до 2024 година.Затова сме  мотивирани да продължим заедно, с общи усилия за развитието на региона”, заяви на официалното представяне на кандидатите за депутати от коалиция ГЕРБ – СДС  Ирена Димова, първа в листата за 12 МИР – Монтана.

Млади и доказали се в професията и обществения живот специалисти са предложени от коалицията. „Да върнем децата на спортните площадки”, призова Николай Цоков, състезател по бойни изкуства, 10 в листата.

Полин Николаева, юрист, девета, е и най-млада сред  кандидатите. „Ще работя за привличане на младите хора и активното им участие в обществения и политически живот”, декларира тя.

„Можем за направим Берковица атрактивна туристическа дестинация”, заяви Алекси Тодоров, лесовъд от Берковица.

Десислава Димитрова, специалист по международен маркетинг и зам. обл. управител заяви: За мен водещи са морала и закона. Ще работя за кариерното развитие на социалните работници, за  подобряване условията за хората с увреждания.

„Аз се върнах да живея в Монтана. Искам повече млади хора, напуснали родния град да се върнат тук”, каза Владимир Владимиров, мениджър в „Сити клиник Св. Георги”.

На пето място в листата е директорът на Професианалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия Красимира Каменова – СДС.

Областният координатор на ГЕРБ д-р Христо Кастрев е четвърти в листата. „Ще продължим да работим по един от най-важните приоритети – здравеопазването, каза той. И допълни, че страната ни се справя успешно с COVID кризата.

Фокусът за Стефан Пантелеев, бивш зам. председателят на общ. съвет, сега зам . кмет на  Лом е преодоляване на икономическата изостаналост на Северозапада,  осигуряване на заетост и инвестиции във всички общини.

Илия Лазаров, гл. секретар на СДС, който е втори в листата също акцентира върху мерки за развитие на региона. Според него успешният модел е  по-добра реклама и международни договори за сътрудничество.

„Гледам с надежда към 45 Народно събрание. Надявам се в него мнозинство да са хората, които реално работят за Северозапада. Монтана е пример за успешна  държавна и местна политика”, каза кметът Златко Живков. Според него изграждането на тунел под Петрохан, трябва да стане кауза за всички народни представители от този край.

„Не забравяйте откъде сте тръгнали”, призова Зл. Живков.

Купуването и продаването на гласове  е престъпление!

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Veli

    Общи приказки, само пожелания, без поемане на конкретни и ясни ангажименти, без отчет за свършеното дотук, което беше обещано на предните избори (нова спортна зала в Монтана!)… Общо взето нищо ново, все същата песен! Как пък не се похвалиха, че са довели някой инвеститор например! Кои са конкретните стъпки, с които Северозапада НАИСТИНА ще тръгне нагоре? Само тунела под Петрохан ли сред предизборните обещания, за който няма осигурено финансиране?!

  2. Veli

    „Четири години работих за хората, за областта и резултатите са видими“-кои резултати по-точно са видими, кои са РЕАЛИЗИРАНИТЕ проекти, защо не ги изброи, а говориш общи приказки?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ