СЛЕД СИГНАЛ ЗАДЪРЖАХА ШЕСТИМА ЗА НАРКОТИЦИ

Публикувано на 28/09/2021 12:12
/ прегледи: 2 746
/ в Крими, Общество, Събития
10

След сигнал за държане и разпространение на наркотични вещества от мъж /37 г./ и жена /29 г. / в с. Меляне полицията е задържала няколко души купили от тях наркотични вещества.

В района с. Белимел  от  лек автомобил „Мазда 2″,  управляван от мъж на 25-години от Монтгана са  иззети 1,5 грама амфетамин. Непосредствено след с. Белимел  е спрян „Фиат Стило“ управляван от  24-годишен жител на с. Превала.  В автомобила са намерени и иззети 4,1 грама канабис.
В Монтана от „Ауди А 4″,  собственост и управляван от 34-годишен мъж от Монтана  с 39-годишен пътник са  иззети 0,3 грама амфетамин. При направения личен обиск в РУ Монтана на пътника от автомобила са иззети 30 грама канабис и грам амфетамин. Пред полицията двамата заявили, че закупили наркотичните вещества от двамата жители на с. Меляне.
В полицейския арест на РУ Монтана за 24 часа са задържани всички водачи и пътници, закупили наркотични вещества, както и двамата жители на с. Меляне.  От дома им в селото са  иззети 284 грама канабис, 2 цигари марихуана, свивка марихуана, два тефтера със списъци с имена и два мобилни телефона. По случая е образувано досъдебно производство При оглед в местността Средила в землището на с. Меляне са открити около 50 отрязани стъбла от растения, а непосредствено до тях – отрязана зелена тревна маса от рода на конопа, с общо тегло 1,2 кг. Иззета е още 250 грама суха зелена тревиста маса и множество вещи и предмети. Работа по случая продължава РУ Монтана

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ